KAKO JE STVORENA KOLONIJA: Krpili smo se za hranu!
Foto: Facebook

Jedva preživljavali na putu do vrha

KAKO JE STVORENA KOLONIJA: Krpili smo se za hranu!

Pop kultura -
Kameni i ja smo se u Zagreb doselili 1998. s nekoliko stotina evra u džepu. Dovoljno za hranu i neki odvratni stan sa žoharima, rekao je Boris Đorđević, osnivač Kolonije

Jedan od najuspešniji hrvatski kompozitor Boris Đurđević (40), autor brojnih pesama i osnivač grupe Kolinija, trenutno uživa u privatnoj i poslovnoj harmoniji. Iako su im na početku karijere predviđali kratak vek, nezaustavljivo godinama rade i u vrhu.

"Kameni i ja smo se u Zagreb doselili 1998. s nekoliko stotina evra u džepu. Dovoljno za hranu i neki odvratni stan sa žoharima", ispričao je Boris, otkrivajući da nisu imali dovoljno novca već su morali da krpe za hranu. Uspešni kompozitor je rekao da je umesto muzike zamalo izabrao stonitenis. "Bio sam na dobrom putu da postanem profesionalni stolnoteniser. Kao klinac sam bio prvak grada. Igrao sam čak i za pionirsku reprezentaciju. Položio sam i za suca, bio sudac na raznim turnirima. S vremenom kako sam ušao u tinejdžerske dane, počeo sam gubiti interes.

Preko prijatelja koji je trenirao stolni tenis kao i ja, počeo sam da otkrivam muziku. Moji roditelji na vikendici još čuvaju ormar pun trofeja i medalja", otkrio je Boris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track