SRBIN OD IZBACIVAČA STIGAO DO DŽEJMS BONDA Rovčanin: Danijel Krejg nije nimalo druželjubiv!
Foto: Ap

Uspešna karijera

SRBIN OD IZBACIVAČA STIGAO DO DŽEJMS BONDA Rovčanin: Danijel Krejg nije nimalo druželjubiv!

Pop kultura -
Snimao sam dve scene sa njim. On je velika zvezda, tako se i ponaša, ne druži se ni sa kim na snimanju, otkriva Vuksan Rovčanin, koji tumači ruskog kriminalca

Glumac Vuksan Rovčanin deo je ekipe novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu „Spektra“, koji u srpske bioskope stiže 5. novembra.On se, trbuhom za kruhom, pre desetak godina kao student Pravnog fakulteta u Novom Sadu uputio u Švedsku, gde se ubrzo zaposlio ka izbacivač u noćnom klubu. Tu su dolazile brojne poznate ličnosti, pa su markantnom mladiću ubrzo počele da stižu ponude za filmove.Volc je faca"Dobio sam nekoliko ponuda da snimam TV reklame. Nije me to privlačilo. Učinilo mi se zanimljivim da odem na kasting za švedski film „Laka lova“, a moja glumačka karijera krenula je posle toga polako da se razvija. Nizao sam male i velike uloge, onda dobio prilike da snimam u Londonu film o Bondu", objašnjava u razgovoru za Kurir momak iz Savinog Sela.Trenutno se odmara na Tajlandu i s nestrpljenjem iščekuje svetsku i srpsku premijeru 24. nastavka sage o agentu 007."Glumim ruskog šefa. Moja uloga je mala. Ne mogu vam sada reći mnogo jer se ne zna šta će ostati od nje kada film bude završen. Snimao sam dve scene sa Danijelom Krejgom i po jednu sa Kristofom Volcom i Dejvidom Bautistom. Nisam, nažalost, imao prilike da mi partnerka bude Monika Beluči. Najveći utisak na mene je ostavio Kristof jer je veoma harizmatična osoba, a Danijel je velika zvezda, tako se i ponaša, ne druži se na snimanju, već je profesionalno izlazio na set samo kad je morao i po završetku odlazio je u svoju prikolicu", otkriva Vuksan.Ćerke vole SrbijuViše od uloge u ovom filmu Vuksan se ponosi ćerkama, koje obožavaju da dolaze u Srbiju."U jednim novinama su napisali ispod moje slike da sam uspeo u životu posle uloge u filmu „Spektra“. Ljudi ne shvataju da je to banalno i manje važno, a da sam uspeh postigao onog dana kad sam doživeo da me neko nazove tatom. Deca su moj najveći ponos. Ćerke Vanesa (8) i Ema (7) svake godine dolaze po dva puta u Srbiju. Uče srpski i obožavaju moj zavičaj", zaključuje Rovčanin.

Velika željaKOD KUSTE BIH GLUMIO I DŽABEVuksan kaže da ne poznaje glumce iz Srbije, ali da želi da se oproba i u nekom domaćem ostvarenju."Baš sam danas čitao neki tekst na vašem sajtu o Emiru Kusturici. Ako bih ikada radio neki film u Srbiji bez honorara, to je za Kustu. To bi mi bila čast, a ne posao", otkriva Vuksan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track