FRENK SINATRA BIO JE DILER DROGE U MAJAMIJU: Sin Pabla Eskobara otkriva ko je bio popularni pevač!

Otkriće

FRENK SINATRA BIO JE DILER DROGE U MAJAMIJU: Sin Pabla Eskobara otkriva ko je bio popularni pevač!

Pop kultura -
Sebastijan Marokin opisao je Sinatru kao "boljeg dilera kokaina nego pevača" u jednom intervju za brazilski list.

On je rekao da je američki pevač, čije veze sa mafijom su dobro poznate javnosti, bio jedan od očevih poslovnih partnera u Majamiju.Marokin je za ugledne novine rekao:"Postoji više pevača nego što možete da zamislite koji su svoje karijere ostvarili zahvaljujući sponzorstvu droge. Ne postoje pisani dokazi o tome, samo reči. To znam jer sam bio jako blizak sa ocem i njegovi partneri su uvek pričali o tome."

"Mogu vam reći da je Sinatra bio bolji diler kokaina nego što je bio pevač. Obn je bio jedan od partnera mog oca u Majamiju."Bivši Džejms Bond, glumac Rodžer Mur prošle godine je tvrdio da je Sinatrina veza sa mafijom preterana, rekavši da su to glasine nepoznatih posetilaca koji su se fotografisali sa pevačem u garderobi.Međutim, nova biografija Vudija Alena objavljena prošle nedelje u SAD tvrdi da je Sinatra pitao mafiju da ubiju filmskog reditelja kao osveta zbog bivše žene Mije Farov.Marokin (38), jedan je od Eskobarove dvoje dece. Njegov otac je poginuo u pucnjavi na krovu u kolumbijskom gradu Medelin 1993. godine nakon što je pozvao svog sina što je omogućilo vlastima da otkriju njegovu lokaciju.Eskobarov sin koji je tada imao 17 godina, pre nego što je emigrirao u Argentinu gde se sada nalazi, sa majkom i sestrom pobegao je u Mozambik.

Eskobarov brat otkrio je u svojoj knjizi 2009. godine o trgovcima droge koji su večerali sa Sinatrom tokom odmora u Las Vegasu.Roberto Eskobar rekao je da je večera bila održana u pčrivatnoj sobi Cizars Palasa, a zatim su svi zajedno otišli helikopterom.

(Express.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track