10 NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA One su obeležile 2016-u godinu!
Foto: Profimedia/ Dragana Udovičić/ Damir Dervišagić

Neke je zapazio Holivud

10 NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA One su obeležile 2016-u godinu!

Pop kultura -

U 2016. godini bilo je mnogo uspešnih serija i filmova sa našeg prostora, u kojima su igrale glumice, koje su stekle iznenadnu slavu.

Od "Ubica mog oca" do "Andrije i Anđelke" ove glumice privlačile su nam pažnju na malim ekranima, ne samo što izgledaju prelepo, već i zbog neverovatnog talenta.

One ulepšavaju srpsku scenu, a njih 10 su bile najzapaženije u 2016. godini:

1.Sloboda Mićalović, Šotrina muza, odvela nas je u Veneciju, noseći tradicionalnu kombinaciju koju je kreirala Verica Rakočević i dobila pregršt aplauza na crvenom tepihu zajedno sa Monikom Beluči i Emirom Kusturicom.

Profimedia
Profimedia

2. Ćerka Tanje Peternek, Tamara Aleksić odlično se pokazala u ulozi Lenke Dunđerski i pored Laze Kostića zaigrala je na velikom platnu.

Promo
Promo

3. Bivša devojka Miloša Bikovića, Brankica Sebastijanović zauzela je mesto Katarini Radivojević sa novom "Zone" u režiji Juga Radivojevića.

Dragana Udovičić
Dragana Udovičić

4. Anđelka Prpić vratila je publiku TV komediji pred malim ekranima i pored Andrije Miloševića, zasmejala je celu Srbiju.

Printscreen/ Instagram
Printscreen/ Instagram

5. Glumica Milena Živanović fascinirala je publiku kao Višnja u predstavi u pozorištu na Terazijama, filmom "Amanet", kao i serijom "Nemoj da zvocaš".

Dragan Kadić
Dragan Kadić

6. Glumica Nevena Šarčević, istakla se ulogom Ive u seriji "Sinđelići", koja je odjeknula pa je i posle parlanja nemačkog i zapevala na srpskom.

Privatna arhiva
Privatna arhiva

7. Od lepotice do zle maćehe, glumica Jelena Gavrilović posle serije "Selo gori a baba se češlja", u predstavi "Pepeljuga" je bila zla maćeha..

Zorana Jevtić
Zorana Jevtić

8. Jelisaveta Orašanin, u ostvarenju "Ubice mog oca" snimila je scene seksa koje su preplavile internet portale i uzrujale javnost raznim komentarima, koji će se dugo pamtiti.

Printscreen
Printscreen

9. Glumica Dragana Dabović posle skidanja za film, odlučila je da postane mama.

Dragana Dabović
Dragana Dabović

10. Glumica Jelena Trkulja nam se opravdala sa mnogim ulogama kao i u seriji "Sumnjivo lice" rađenoj po motivima srpskog pisca Branislava Nušića.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track