(FOTO) POMEN MANDI: Ne damo da umre sećanje na tebe!
Foto: Foto: Zorana Jevtić

TUŽNA GODIŠNJICA

(FOTO) POMEN MANDI: Ne damo da umre sećanje na tebe!

Pop kultura -

Supruga Anja s porodicom posetila Mandinu večnu kuću, a kasnije su s brojnim prijateljima u Sabornoj crkvi upalili sveću i pomolili se za glumca

Prošlo je godinu dana od iznenadne smrti Milorada Mandića Mande, a da sećanje na voljenog glumca ne izbledi, potrudiće se njegove brojne kolege i porodica, koji su se juče okupili u Sabornoj crkvi.

Da upale sveću i pomole se za Mandu došli su njegova žena Anja, sinovi, kao i kolege Nikola Đuričko, Nikola Kojo, Radoš Bajić, Ceca Bojković, Anica Dobra, Olga Odanović, Dragan Bjelogrlić, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović, Ivan Bosiljčić i mnogi drugi.

- Ovde smo danas da bismo sačuvali od zaborava našeg dragog Mandu. Mi smo se od njega fizički oprostili, ali je on i dalje s nama. Mnogo smo bili vezani za njega, a posebno mi klasići. Proći će godine, ali mi ćemo do kraja naših života čuvati sećanje na prijatelja svih nas - rekao je za Kurir Boda Ninković u suzama.

Radoš Bajić došao je na pomen svom kolegi i prijatelju, s kojim je godinama radio seriju „Selo gori, a baba se češlja“.

- Iako su ga možda mnogi potrošili i zaboravili, ja nikad neću i ne mogu. Toliko toga je za nama. Neka počiva u miru - kazao je Bajić.

Pre odlaska u Sabornu crkvu Mandina žena Anja zajedno s njegovim sinovima posetila je glumčevu večnu kuću u Aleji velikana. Želeli su da taj čin bude intiman, samo među članovima porodice. Oni su ćutke položili cveće i zapalili sveću za večni mir i spokoj voljenog muža i oca.

Kurir / N. Janković - M. Cukić

1 / 9 Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track