DECO, MORA LI TA GLUMA: Naslednici poznatih krenuli stopama roditelja
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

DECO, MORA LI TA GLUMA: Naslednici poznatih krenuli stopama roditelja

Pop kultura -

Prvu godinu FDU završila je Lenka Petrović, ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića, dok će prijemni polagati Ana Lečić i Pavle Mensur

Nekad je u Srbiji bilo normalno da sin pekara bude pekar, a danas, izgleda, dete glumca mora da bude glumac.

Stopama svojih roditelja žele da nastave Pavle Mensur, sin glumačkog para Srne Lango i Irfana Mensura, i Ana Lečić, ćerka bivšeg ministra kulture Branislava Lečića. Ana i Pavle pokušaće da upišu Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i dostignu visok cilj - da budu bolji od roditelja!

- Pavle će pokušati da upiše glumu. Interesuje ga pozorište, odrastao je u tom miljeu. On je povukao na Srnu i mene - otkrio je za Kurir nedavno Mensur.

Irfan tvrdi da neće povući nijednu vezu za Pavlov prijemni ispit.

foto: Damir Dervišagić

Nema preko veze

- Ne bih se usudio da ljudima koji su zaduženi za to kažem jednu jedinu reč da mu pomognu. Ne bih da mi od deteta prave nesreću, u smislu da je netalentovan, a da ga prime zato što je sin Irfana i Srne. To bi bila njegova nesreća, a ujedno i moja. Ako je talentovan, postaće tražen glumac i gradiće karijeru - bio je izričit glumac.

I Ana Lečić okušaće svoju sreću na prijemnom ispitu. Bivši ministar kulture ostao je nedostupan za komentar do zaključenja broja. Ana ima iza sebe uspešnu manekensku karijeru i važi za jednu od najlepših tinejdžerki Beograda.

foto: Damir Dervišagić

Pre godinu dana na FDU je primljena i Lenka Petrović, ćerka glumačkog para Dragana Petrovića i Olge Odanović. Lenka je krila od roditelja da želi da upiše glumu, a oni su bili ubeđeni da će studirati veterinu.

foto: Printscreen

Teško breme

- Teško sam podnela što je upisala glumu. Ne možemo da joj branimo jer je to sama želela. Ima neki svoj put. Njoj će biti teško i nosiće na plećima breme svojih roditelja. Mora da bude vredna i posvećena, i ne sme ljubav prema glumi da je napusti - rekla na je Olga Odanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja