USPEH: Stefan Kapičić opet superheroj!
Foto: Profimedia

RAME UZ RAME SA HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA

USPEH: Stefan Kapičić opet superheroj!

Pop kultura -

Srpski glumac trenutno u Vankuveru snima nastavak filma „Dedpul“, u kom daje glas Marvelovom junaku Kolosu

Stefan Kapičić jedan je od retkih naših glumaca koji punom parom krči sebi put u Holivudu. Na svetske liste glumaca lansirala ga je uloga superheroja Kolosa u filmu „Dedpul“, a snimanje nastavka je, kako nam otkriva, u toku.

Ovih dana Stefan je u Vankuveru, gde u društvu Rajana Rejnoldsa i reditelja Dejvida Liča snima drugi deo filma o popularnom Marvelovom junaku, a premijera se očekuje sledeće godine.

foto: Profimedia

Iako je stalno na setovima, uspeli smo da ga uhvatimo na trenutak da nam otkrije kako teče snimanje, ali i šta je još u njegovom rasporedu, jer strani mediji uveliko pišu o njegovoj saradnji s glumcem Dž. K. Simonsom.

- Trenutno sam u Vankuveru. Snimanje drugog dela „Dedpula“ je u toku, a pravo ovamo sam stigao iz Berlina. Tamo sam završio snimanje serije „Counterpart“, rame uz rame sa Dž. K. Simonsom. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo - rekao nam je Kapičić.

On je veliki ljubitelj stripova još od detinjstva, a prilika da zakorači u Marvelov svet otvorila mu je mnoga vrata.

- Uvek se naježim kada pomislim na to da sam dobio ulogu Kolosa. Snimao sam ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga, ali osećaj da sam dobio priliku da igram „Marvelovog“ Kolosa je neverovatan! Ponekad ne mogu da opišem taj momenat, a kada pomisliš na to, osetiš se ponosno i srećno - rekao je ranije Kapičić.

„Zima je stigla“

NEMA SPAVANJA ZBOG „IGRE PRESTOLA“

Nova sezona „Igre prestola“ glavna je tema ovih dana, pa smo Stefana Kapičića pitali da li je stigao da odgleda novu epizodu. - „Igra prestola“ je fenomen, kako u Srbiji tako i ovde. Ono što je meni izuzetno drago jeste to da se u Srbiji bude u vreme koje je nekad bilo rezervisano za košarkaške ili teniske mečeve da bi gledali seriju. Ja sam veliki fan i knjiga, a i serije. Zima je stigla, dakle, spavanja nema dok ne prođe - kaže glumac.

Kurir / Mona Cukić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track