NATAŠA NINKOVIĆ SLAVI 45. ROĐENDAN: Smešila joj se holivudska karijera, ali je se odrekla! Ostala je u Srbiji samo zbog jednog razloga
Foto: Dragana Udovičić

OSTVARENA ŽENA

NATAŠA NINKOVIĆ SLAVI 45. ROĐENDAN: Smešila joj se holivudska karijera, ali je se odrekla! Ostala je u Srbiji samo zbog jednog razloga

Pop kultura -

Jedna od naših najlepših glumica i svakako dama vredna pominjanja kada je reč o srpskoj kinematografiji, Nataša Ninković, rođena je u Trebinju 1972. godine. Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem pa se već sa sedam godina oprobala u glumi.

Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu uklasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

foto: Damir Dervišagić

"Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi",izjavila je Nataša pre nekoliko godina.

Onda su se ređale nove uloge i ostvarenja. U serijama "Porodično blago", na sceni pozorišta i sada u seriji "Ubice moga oca". I dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu. Nataša je u braku dve decenije, a sa suprugom Nenadom ima dva sina.

foto: Nebojša Mandić

(Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track