BRATANICA MARINE ABRAMOVIĆ VENČALA SE S ĆERKOM IRENE MIŠOVIĆ: Na slavlje se ulazilo pomoću specijalne šifre!
Foto: Fonet, Dragan Kadić

SLAVLJE U SRPSKOJ PRESTONICI

BRATANICA MARINE ABRAMOVIĆ VENČALA SE S ĆERKOM IRENE MIŠOVIĆ: Na slavlje se ulazilo pomoću specijalne šifre!

Pop kultura -

Ivana Abramović i Katarina Mišović Šotra ozvaničile su svoju vezu u inostranstvu, a juče su organizovale slavlje na jednom privatnom beogradskom splavu. Ivana, bratanica Marine Abramović, i Katarina, ćerka manekenke Irene Đurić, nekada Mišović, došle su u pratnji svojih prijatelja nešto posle 15 časova na splav gde se organizovalo slavlje.

Marina Abramović je pre tri dana stigla u Beograd da bi pružila podršku ćerki svog brata Velimira jer su njih dve veoma vezane. Irena Đurić, nekada Mašović, došla je na slavlje nakon mladenaca u pratnji prijatelja i ćerke i bila je i veoma raspoložena. Na splav se ulazilo pomoću specijalne šifre koju su sve zvanice morale da ukucaju. Mladenci su dočekivali goste s osmehom na licu i primali čestitke.

Inače, Katarina Mišović Šotra bavi se promocijom umetnosti i kulture, dok Ivana Abramović radi na Tehničkom univerzitetu u Ajndhovenu. Završila je studije primenje fizike i radi na odeljenju za Nauku i tehnologiju nuklearne fuzije. Završila je i doktorske studije i stekla doktorat.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic/D.I. Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić, Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track