BRITANSKI PRINC ODVEO DEVOJKU NA PUTOVANJE: Hari planira da zaprosi američku glumicu!
Foto: Profimedia

SLAVLJE!

BRITANSKI PRINC ODVEO DEVOJKU NA PUTOVANJE: Hari planira da zaprosi američku glumicu!

Pop kultura -

Princ Hari planira da zaprosi je svoju devojku glumicu,Megan Markl, prenose strani mediji. Britanski princ i američka glumica odleteli su na romantično putovanje u Afriku kako bi proslavili proslaviti njen 36. rođendan.

"Hari je dugo planirao ovaj odmor. Sve je osmislio i potrudio se da bude romantično. Kampovaće pod zvezdama, ploviti čamcem preko jezera i uživati u dugim šetnjama", otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Princ za Afriku kaže da je ona njegov duhovni dom gde se može odmoriti i pobeći od svega što ga inače opterećuje.

foto: Profimedia

Šuška se da britanski princ devojku želi zaprositi ovaj mesec, na dvadesetu godišnjicu smrti majke, princeze Dajane.

"Ko zna šta će biti kad će zajedno gledati senzacionalni zalak sunca. Možda Hari klekne pred Megan", zaključio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Pre nego što su otputovali na safari u Afriku, fotografi su na aerodromu uhvatili glumicu kako u ruci drži poklon u obliku mehurića koji je navodno dobila od dečka. Nije poznato šta se krilo unutra.

Hari i Megan u vezi su nešto više od godinu dana. Kraljevska porodica u početku nije bila zadovoljna prinčevim izborom, no Amerikanku su na kraju prihvatili. Princ nije krio da je zaljubljen ni pred prijateljima, koji tvrde da mu je ovo najozbiljnija veza u kojoj je bio.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track