SLOBODA I VOJIN SLAVE 15 GODINA LJUBAVI, A NJIHOVA PRIČA JE VEOMA DIRLJIVA: Objavili sliku na kojoj razmenjuju nežnosti, pa je odmah obrisali!
Foto: Damir Dervišagić

PREKRŠILI PRAVILO

SLOBODA I VOJIN SLAVE 15 GODINA LJUBAVI, A NJIHOVA PRIČA JE VEOMA DIRLJIVA: Objavili sliku na kojoj razmenjuju nežnosti, pa je odmah obrisali!

Pop kultura -

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović izbegavaju da postavljaju slike na kojima su prisni. Ipak, rešili su da naprave izuzetak, a povod je 15 godina ljubavi.

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice. Na snimanju su se rodile su se simpatije, iako su oboje tada imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu. Nakon šest godina veze stali su pred oltar, a venčanje je bilo tajno. Kum na sklapanju braka je bio njihov kolega, Nikola Đuričko. 2008. godine dobili su bliznakinje, ćerke Milu i Veru.

Sloboda i Vojin vešto kriju privatan život od očiju javnosti. S vremena na vreme se pojave zajedno na nekom događaju, ali svoju intimu ne iznose u javnost.

Na društvene mreže postavili su, po prvi put, fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti, koja je pokrenula veliki broj pozitivnih komentara. Mrđutim glumica je ubrzo obrisala sliku, iz samo njoj poznatih razloga.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVAKVU DIVLJU JE NIKAD NISMO VIDELI: Sloboda Mićalović nekontrolisano RUŠI sve oko sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track