OLIVERA KOVAČEVIĆ ODE U GLUMICE: Čeka je uloga u seriji Nemanjići!
Foto: Dragana Udovičić

NOVA KARIJERA

OLIVERA KOVAČEVIĆ ODE U GLUMICE: Čeka je uloga u seriji Nemanjići!

Pop kultura -

Prihvatiću da igram samo nešto veliko. Epizodne uloge me ne zanimaju. „Nemanjići“ su veliki projekat RTS i moramo da pomognemo kolegama, kaže Kovačevićeva

Olivera Kovačević biće jedno od pojačanja u novoj sezoni serije „Nemanjići - Rađanje kraljevine“, saznaje Kurir.

foto: Fonet

Voditeljku i urednicu Zabavnog programa RTS sreli smo na proslavi poslednje klape snimanja prve sezone, a zbog njenog stajlinga te večeri samo se nametnulo pitanje hoće li se oprobati kao glumica pored velikih zvezda Nebojše Glogovca, Vojina Ćetkovića, Slobode Mićalović, Dragana Mićanovića i drugih.

- Igraću možda u nastavku, ali samo ako mi ponude neku veliku ulogu. Ne pristajem da igram epizode (smeh). „Nemanjići“ su veliki projekat RTS i moramo da pomognemo ako nas pozovu naše kolege - kratko je rekla Kovačevićeva.

foto: Dragana Udovičić

Olja je ostala zagonetna na pitanje koju princezu ili vladarku iz dinastije Nemanjić bi mogla da igra. Najviše vremena provela je u ćaskanju s Mikijem Krstovićem, koga je pozvala da joj bude gost u emisiji „Da, možda, ne“.

- Moram da pozdravim mog omiljenog glumca - rekla je Olja.

Voditeljka se već oprobala kao glumica u seriji „Bela lađa“. Međutim, posao joj bio da igra sebe i da intervjuiše Srećka Šojića. U „Nemanjićima“ neće imati tako lak zadatak, ali je ona sprema za nove izazov.

foto: Dragana Udovičić

Serija će premijerno biti prikazana 31. decembra na RTS, a snimana je 100 dana, kroz nju je prošlo 222 glumca i 2.700 statista, slikana je na 230 lokacija i sve to staće u 12 epizoda.

Ljubomir Radanov

Dubravka Mijatović

PODRŠKA MUŽU STEFANU NEMANJI

Glumica Dubravka Mijatović bila je najveća zvezda na poslednjoj klapi serije „Nemanjići“.

- S nestrpljenjem čekam da vidim kako će serija izgledati. Ima sve preduslove da bude dobra - rekla je Dubravka.

Ona će igrati princezu Anu, majku Svetog Save, a na zabavi se nije odvajala od svog TV muža Stefana Nemanje, kasnije Svetog Simeona, kog tumači Mladen Nelević.

Peđa Bjelac

DOGAĐAJ SEZONE

Nakon „Harija Potera“ Predrag Peđa Bjelac prihvatio je da bude i deo velikog spektakla iz srpske istorije.

- Mislim da je serija o Nemanjićima događaj sam po sebi. Konačno se posle decenija neko setio da napravi seriju na tako značajnu temu - rekao je glumac.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na koja pitanja Olivera Kovačević nema odgovor?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track