ĆERKA EJUPA GANIĆA ĆE SE PORODITI U LUKSUZNOJ KLINICI U ZAGREBU: Oko nje brine ceo specijalistički tim ljudi!
Foto: Printscreen/Instagram

TRUDNICA

ĆERKA EJUPA GANIĆA ĆE SE PORODITI U LUKSUZNOJ KLINICI U ZAGREBU: Oko nje brine ceo specijalistički tim ljudi!

Pop kultura -

Emina Ganić, ćerka Ejupa Ganića koji se tereti za ratne zločin u Dobrovoljačkoj, i njen suprug Edis Arifagić u očekivanju su najsrećnijeg događaja u životu.

Naime, Eminin termin za porođaj je pred vratima, a trudnica se za uzbudljiv događaj i te kako pomno priprema.

A post shared by Emina Ganic (@sarajevogirl) on

Tako je Emina na Instagram postavila fotografiju na kojoj je pokazala stomak u poodmakloj trudnoći i najavila da će porođaj obaviti u luksuznom privatnom porodilištu i poliklinici Podobnik u Zagrebu, gde se trenutno i nalazi. Još nije poznato hoće li se Emina poroditi vaginalno, carskim rezom, u vodi, na stolu ili kojim putem od bezbrojnih usluga koje nudi ovo porodilište, ali je sigurno da je ovde vrhunska usluga zagarantovana, o čemu svedoče i cene istih.

Tako u ovoj klinici vaginalni porođaj košta minimalno oko 275.000 dinara (4.500 KM), dok onaj u vodi doseže cenu od čak 490.000 dinara (8.000 KM). Porodilište, naravno, budućim majkama nudi i usluge vrhunske kvalitetne nege i smeštaja u prijatnom ambijentu, iz čega se vidi da je porođaj zaista nešto oko čega brine ceo jedan specijalistički tim. Mama u iščekivanju uz svoju fotografiju je napisala "XL", a ispod su joj sreću poželeli brojni fanovi i prijatelji.

A post shared by Emina Ganic (@sarajevogirl) on

Martina Saira tako je napisala "Stunning" što na engleskom znači "Očaravajuće", dok je Tarik Filipović poslao male emotikone u obliku srca.

Kurir.rs/Depo.ba, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track