(VIDEO) SJAJNI INTERPOL U BEOGRADU: Njujorški postpank sastav fenomenalnom svirkom oduševio fanove u Srbiji!
Foto: Promo

(VIDEO) SJAJNI INTERPOL U BEOGRADU: Njujorški postpank sastav fenomenalnom svirkom oduševio fanove u Srbiji!

Pop kultura -

Američki indi rok bend Interpol održao je fenomenalan koncert u nedelju, 13. avgusta, u Beogradu. Rov ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu bio je sjajno mesto za okupljanje svih onih koji sa plejlisti nisu skidali njihov album prvenac “Turn on the Bright Lights”, kako se zove i cela turneja kojom grupa obeležava 15 godina od njegovog objavljivanja. Nakon Praga i Beča, imali smo to zadovoljstvo da ih vidimo i u Beogradu.

1 / 4 Foto: Promo

Pol Benks i ekipa pojavili su se na sceni pred krcatim kalemegdanskim rovom u elegantnim crnim odelima uz jedno “huala” i perfektnom svirkom oduševili mnogobrojne fanove koji su ih godinama čekali. Imali smo i sreće da tmurni dan ipak ne donese kišu, tako ništa nije moglo da naruši ugođaj večeri. Bend zvuči sjajno, usvirano i precizno, uz Polov predivno mračni glas klizili su PDA, Obstacle 1, Slow Hands, Stella Was a Driver and She Was Always Down... Pol je tokom koncerta kratko objasnio kojim povodom su na turneji i da im je drago što su tu. Možda su nekome delovali pomalo hladno i distancirano, ali to je bilo kao susret starih prijatelja koji se toliko dobro razumeju da među njima nema potrebe za mnogo razgovora.

We had a blast last night in Belgrade. Thank You! Photo credit: Mark Powell

A post shared by Interpol (@interpol) on

Istinski predstavnik njujorške postpank scene, Interpol je potvrdio status jednog od najinteresantnijih indi bendova današnjice.

Višegodišnje čekanje se zaista isplatilo, a nadamo se da ćemo ubuduće imati prilike da vidimo još ovakvih bendova u našem gradu.

D. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track