KURIR I BIR FEST NAGRADNA AKCIJA: Osvojite vaučere za besplatno pivo!
Foto: Promo

KURIR I BIR FEST NAGRADNA AKCIJA: Osvojite vaučere za besplatno pivo!

Pop kultura -

Celo leto smo nagrađivali naše verne posetioce, družili se i zabavljali, pa smo odlučili da tako nastavimo i tokom Bir festa. Danas vam Kurir.rs daje priliku da osvojite 2 x 30 vaučera za pivo na ovom festivalu.

Šta treba da uradite da biste osvojili karte?

Da biste osvojili vaučere potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Kurir.rs Fejsbuk stranici. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Kurir.rs ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: Zašto baš ti treba da osvojiš vaučere za pivo? Zatim, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednk akcije je autor čiji komentar prikupi najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji). Imaćete sat vremena (do 13h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prijatelji i naši fanovi lajkuju (do 14h). Nakon isteka tog vremena autori dva najlajkovanija komentara biće obavešteni putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade.

*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slika ispod). Pobednici su dva autora komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 13h biće diskvalifikovani. Jedan učesnik akcije može da osvoji samo jedan paket vaučera tokom trajanja akcije. Lokacija gde možete preuzeti besplatno pivo je naznačena na vaučeru. Jedan vaučer važi za pola litra piva.

foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track