KATARINA RADIVOJEVIĆ ISKRENO O LJUBAVI: Moje venčanje će biti tajno!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILA DETALJE

KATARINA RADIVOJEVIĆ ISKRENO O LJUBAVI: Moje venčanje će biti tajno!

Pop kultura -

Katarina Radivojević trenutno boravi u Beogradu, gde snima nastavak popularne serije.

Na pitanja o ljubavi je odgovarala dvosmisleno, ali je istakla da joj mama govori da nikada ne treba da se Na konstataciju da je kako je starija sve lepša, kaže:

- Sada mi laskate. Nisam baš lepša. Mislim da pored toga što se bavim sportom, plesom, jogom, meditacijom, ključna je stvar kada je čovek ispunjen i zadovoljan sobom. Zadovoljna sam svojim načinom života i time kako sam napravila da budem malo u Americi, malo u Srbiji. Ovde radim, tamo se više borim i orijentisana sam na neke druge pravce. Valjda kada čovek to ima, jasno se reflektuje na njega i dobro se oseća.

Da li pojavio neki muškarac u vašem životu?

- Možda.

Kada biste se venčavali, da li biste to uradili tajno kao što radi većina svetskih zvezda ili biste napravili veliku svadbu?

- Naravno da bi bilo tajno, intimno. Niko neće znati, doduše možda sam se već venčala a da vi to niste saznali.

Neki novi momenti u životu Katarine Radivojević?

- Ne, ovo je bila šala, nisam se udala. Ali to je zaista tako, mislim da sve javne ličnosti imaju želju da to bude samo za njih i najbliže osobe. Znate, sve manje imam želju da budem prisutna u javnosti. Nemam instagram, fejsbuk, nemam ništa od socijalnih mreža, upravo iz tog razloga što ne želim sa javnošću da delim svoju intimu.

foto: Damir Dervišagić

Kako izgleda vaš idealan muškarac?

- Skoro da ne postoji. Znate kako moja mama kaže: „Nema nigde idealno.” Tako da sam počela da mislim da idealan ne postoji.

Da li vas roditelji prisiljavaju na udaju?

- Ne, imam super roditelje koji su odavno prestali da se mešaju u moj život. Nekako mene moja mama skoro da bodri da ne treba nikada da se udam.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vrednost u milionima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track