(FOTO) NAPALI IH ZBOG ŠOPINGA: Glumca i košarkaša pomešali sa migrantima u Italiji!
Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE

(FOTO) NAPALI IH ZBOG ŠOPINGA: Glumca i košarkaša pomešali sa migrantima u Italiji!

Pop kultura -

Ko bi rekao da bi odmor ove dve svetski poznate ličnosti mogao da se pretvori u prilično neočekivani splet okolnosti. Iako su samo hteli da uživaju u čarima Italije, dva proslavljena imena nisu baš imala najlepše trenutke.

Glumac Semjuel El Džekson i košarkaš Medžik Džonson odmarali su se u Toskani. Tokom šetnje gradom odlučili su da naprave predah i sednu na jednu klupu. Pored njih bile su kese najskupljih brendova u kojima su bile stvari koje su pazarili. Džonson je tu fotografiju podelio na svom tviter nalogu.

Slika je brzo obišla internet, a mnogi građani ove države su zamerili zbog čega moraju da plaćaju 35 evra kao pomoć za smeštaj izbeglica i migranata dok oni imaju novca da pazare različite svetske brendove čije stvari koštaju i nekoliko puta više.

Ovo je bio sam jedan socijalni eksperiment da bi se videlo kako će ljudi reagovati. Zanimljivo je što je 40% shvatilo da je reč o provokaciji, 30% je bilo besno, petina njih je shvatila da je reč o Džeksonu i Džonsonu, a 20% je fotografiju osudilo kao rasističku.

(Kurir.rs/Nedeljnik, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je premijerkin brat zgrnuo milione evra, otkad je Ana na vlasti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track