DANILO IKODINOVIĆ: Kada je najteže treba da budeš najjači!
Foto: Dragana Udovičić

UDRUŽIO SNAGU I VOLJU

DANILO IKODINOVIĆ: Kada je najteže treba da budeš najjači!

Pop kultura -

Danilo Ikodinović to najbolje zna. Kako kroz sport tako i kroz životne okolnosti koje nisu bile lake. Pobedio je u mnogim utakmicama, a i svojoj ličnoj pre nekoliko godina.

Život i njegova volja i snaga udružili su se i danas se Danilo šali na račun svoje povrede.

- Danas je to humor a u početku je bio nesvesni odbrambeni mehanizam. Kada sam to uočio samo sam ga povećavao i danas je šala spontana i istinita - iskren je naš veliki vaterpolista.

foto: Dragana Udovičić

Kaže i da je sa godinama naučio da uskladi razum i srce i da je veliki emotivac iako ga mnogi ne vide kao takvog. Voli da stvari nazove pravim imenom, pravdoljubiv je i istinoljubiv te tako na pitanje autorke emisije Aleksandre Simić o mogućnosti ulaska u politiku i da li je bilo poziva odgovara:

- Naravno da je bilo poziva da se uključim u politiku ali može li neko da me zamisli da budem podoban ukoliko govorim šta mislim, ne slažem se i ispravljam nepravdu? Imam puno poznanika među političarima ali mene ta sfera ne zanima.

foto: Dado Đilas

U emisiji govori ko su mu pravi prijatelji i ko je uvek bio uz njega, kako ga je otac vaspitavao i koja je bila uloga majke i sestre. Nikada nije prestao da veruje da prava osoba za ljubav i život postoji i od malena je bio optimista i maštao o lepom ishodu.

Svoje kćerke uči da budu, pre svega, dobre osobe. Raduje ga tuđi uspeh i voleo bi da svi živimo bolje, da manje zavidimo, da pružamo više podrške i da svako pogleda šta je njegova odgovornost u životu.

O kojim svojim emocijama i razmišljanjima je po prvi put govorio u emisiji "Iskreno sa Aleksandrom Simić" koja će na programu TV Naša biti u petak 8. septembra od 22h, i u repriznim terminima u subotu 9. septembra od 19h i u nedelju 10. septembra od 17h.

Kurir.rs/Glossy, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track