KIM I KANJE ČEKAJU TREĆE DETE: Za surogat majku dva telohranitelja
Foto: Profimedia

Proširenje porodice

KIM I KANJE ČEKAJU TREĆE DETE: Za surogat majku dva telohranitelja

Pop kultura -

Morali su da angažuju surogat-majku jer su doktori zabranili starleti da rađa. Upozorili su je da bi treća trudnoća mogla predstavljati ozbiljnu opasnost po njen život

Kim Kardašijan i Kanje Vest za četiri meseca dobiće treće dete!

Starleta nije u drugom stanju, već će se njihova porodica proširiti zahvaljujući surogat-majci, koja je u petom mesecu. Ona je za ovaj „posao“ od slavnog bračnog para, kako su nedavno objavili američki tabloidi, dobila 38.600 evra.

Juče su u medije procurile informacije o ovoj ženi, što ni Kim ni njen muž, poznati reper, nisu želeli. Otkriveno je da su surogat--majku našli preko agencije. Radi se o Afroamerikanki koja je u braku i ima dvoje dece. U kasnim je dvadesetim godinama, završila je fakultet, zdrava je i u dobroj fizičkoj formi. Kanje je angažovao dva telohranitelja da je čuvaju.

- Kim i Kanje odlučili su da imaju još jedno dete. Morali su da angažuju surogat-majku jer su doktori zabranili starleti da rađa. Upozorili su je da bi treća trudnoća mogla predstavljati ozbiljnu opasnost po njen život - rekao je izvor blizak slavnom paru.

Kim i Kanje imaju dvoje dece - ćerku Nort i sina Sejta. Ona je obe trudnoće nosila, ali joj je sada to strogo zabranjeno.

J. C. S. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track