ŠINEJD JE DOBILA PSIHIČKE TRAUME NAKON 13 GODINA POGREŠNOG LEČENJA: Sada se preselila u Ameriku, promenila ime i započela novi život!
Foto: Profimedia

OKRENULA LEĐA PROŠLOSTI

ŠINEJD JE DOBILA PSIHIČKE TRAUME NAKON 13 GODINA POGREŠNOG LEČENJA: Sada se preselila u Ameriku, promenila ime i započela novi život!

Pop kultura -

Šinejd O'Konor svojim objavama na društvenim mrežama nekoliko puta je šokirala svet, suicidna, nesrećna, izmučena bivša pevačka zvezda vapila je za pomoć.

(VIDEO) IMALA JE SOBU ZA MUČENJE: Šinejd O' Konor otkrila da ju je majka seksualno zlostavljala!

Sada ju je, čini se, pronašla u SAD. Šinejd se sada zove Magda Davit, a u narednih 13 meseci će se lečiti u neimenovanom centru za lečenje psihičkih trauma, pošto je 13 godina lečena pogrešno zbog pogrešne dijagnoze graničnog poremećaja ličnosti.

foto: Printscreen YT

Šinejd je nedavno gostovala u emisiji doktora Fila, koji joj je najviše i pomogao da počne ispočetka.

"Slavim što sam napokon dobila tačnu dijagnozu. Nemam granični poremećaj ličnosti, nego sam bipolarna. Irski lekari su me lečili 13 godina antidepresivima, koji su pogubni za bipolarne ljude. To je, dakle, delimično razlog što mi je toliko trebalo da se oporavim i od histerektomije i dve godine trauma", napisala je Šinejd, to jest magda, kojoj je upravo doktor Fil pomogao da se izbori sa problemima.

foto: Printscreen YT

"Nikad se neću vratiti nekome ko me je ostavio da umrem, a to uključuje i Šinejd i Irisku", piše ona dalje.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track