MILENA DRAVIĆ OTKRILA: Upoznala sam čoveka koji me je opljačkao!
Foto: Damir Dervišagić

Hit priča: Glumica srela lopova

MILENA DRAVIĆ OTKRILA: Upoznala sam čoveka koji me je opljačkao!

Pop kultura -

Dravićevoj u Kotoru iznenada prišao nepoznati čovek i priznao joj da je pre 47 godina obio njen stan i odneo joj nakit i nagrade

Milena Dravić slučajno je upoznala čoveka koji ju je pokrao davne 1971. godine. Ona je lopovu prilikom tog susreta oprostila što joj je iz stana odneo sve dragocenosti.

- Jedne večeri u Kotoru mi je prišao konobar i upitao da li za naš sto može da dođe čovek koji mi je nekad davno u Beogradu „počistio“ stan - rekla je Milena za hrvatske medije.

Ona je istakla da je tada bila zbunjena jer su njoj stan čistile samo žene, nikada muškarac. Nije ni pomislila da konobar pod „čišćenjem“ podrazumeva krađu.

Lepuškasti muškarac pružio joj je ruku i seo preko puta nje. Tada je pred njom otvorio dušu.

- Ja sam onaj koji vam je 1971. godine opljačkao stan. Odneo sam sve vredne stvari. Ja sam vas pokrao! Ja sam obični lopov, ali odrobijao sam. Možete li mi oprostiti? - obratio se glumici, a ona je ostala u šoku.

Dugo ga je gledala u oči i iznenada uzviknula: „Opraštam“, a zatim ga je ispitivala šta će u Kotoru.

- Oženio sam se, imam dvoje dece. Smirio sam se, više ne pljačkam, imam pošten posao - raspričao se on.

Milena je za hrvatske medije ispričala da je u vreme pljačke bila na generalnoj probi njene prve predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“.

Proba je bila prekinuta jer su glumicu hitno zvali da siđe sa scene i odmah ode kući. Tamo je zatekla policiju i uplakanu majku.

Lopov je ukrao sav njen nakit i nagrade, koje joj nikada nije vratio jer ih je prodao.

M. Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track