LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Udovica Mira van sebe! Doživela sam još jedan pakao, sve su odneli!
Foto: Damir Dervišagić

ODNELI NOVAC

LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Udovica Mira van sebe! Doživela sam još jedan pakao, sve su odneli!

Pop kultura -

Uoči polaganja urne peminulog Ljubiše Samardžića nepoznati počinioci upali su u stan u kojem živi njegova udovica Mira Samardžić i odneli su novac u iznosu od šest hiljada evra, porodičan nakit i skupoceni sat koji je pripadao glumačkoj legendi.

Iako se još nije oporavila od gubitka supruga, udovica Ljubiše Samardžića potvrdila je da su joj lopovi iz stana odneli skupocenosti.

"Lopovi su provalili preko terase i odneli su sve što su mogli da pronađu u stanu, a da je vredelo. Nemam pojma verujte šta me je snašlo, nisam bila kod kuće nekoliko sati provalili su lepo preko terase i odneli su šta su mogli da odnesu", u šoku je Mira Samardžić.

BAJIĆEV GOVOR NA SMOKIJEVOJ KOMEMORACIJI RASPLAKAO SVE: Kome ćemo se diviti u brlogu rijalitija, silikona, gde se tetovaža ceni više od znanja?

Ona otkriva da su lopovi ušli u kuću dan uoči polaganja Ljubišine urne.

"Prosto je me je neko pratio pa izabrao trenutak između kremacije i uoči polaganja urne. Doživela sam još jedan pakao", očajna je Mira Samardžić koja je objasnila da je policija bila u kući, te da je napravila uviđaj.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic/Lj.T. Foto: Marina Lopičić, Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glumački bard uz čije su filmove odrastale mnoge generacije: Kako je Ljubiša Samardžić postao Smoki (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track