NIJE PRONAŠAO SRODNU DUŠU: Ženio se tri puta, spavao sa više od hiljadu žena, ali nikada nije varao u braku!
Foto: Reuters

PREMINUO U 91. GODINI

NIJE PRONAŠAO SRODNU DUŠU: Ženio se tri puta, spavao sa više od hiljadu žena, ali nikada nije varao u braku!

Pop kultura -

Hju Hefner preminuo je u 91. godini. Pre nekoliko godina tvrdio je kako je tokom brakova uvek bio veran svojim suprugama, a to je nadoknađivao dok je bio slobodan. Kad ga je novinar u jednom intervjuu pitao s koliko žena je spavao odgovorio je da ni sam ne zna.

"Kako bih to uopšte mogao znati? Preko hiljadu, siguran sam".

"Kad sam bio u braku nikad nisam varao. Ali to sam nadoknadio kad sam bio slobodan. Morate držati ruke u džepu", dodao je. Iako nikad nije pronašao srodnu dušu, svojim životom bio je prezadovoljan.

"Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim ovakav život", napisao je nedavno na Instagramu.

Hju Hefner ženio se tri puta. Nakon Mildred Viliams (1949.-1959.) i Kimberli Konrad (1989.-2010.), 2012. godine oženio je Kristal Heris i izjavio da se oseća srećno jer je opet pronašao ljubav tako kasno u životu.

Mildred Viliams bila je njegova ljubav iz studentskih dana, koja mu je slomila srce kad ga je prevarila dok je bio u vojsci. Mildred je imala toliku grižnu savesti da je suprugu dopustila vanbračne afere. Brak je potrajao deset godina i rezultirao je s dvoje dece, Kristi i Dejvidom.

1968. godine, kada Hefner imao 42 godine, izlazio je s 18-godišnjom Barbarom Klajn, koja je bila jedan od Playbojevih modela. Tražio je da promenio ime, ona je pristala i postala Barbi Benton. Glumila je zatim u filmovima B produkcije, a njen najveći doprinos Hefnerovom nasleđu je pomoć u pronalasku danas čuvene Playbojeve vile u kojoj je Hef i preminuo.

U kasnim 1970-ima, Hefner je bio u ozbiljnoj vezi sa Sondrom Teodore, učiteljicom koja je postala Playmate 1977. godine.

Kad je imao 56 godina, Hefner je pozvao 19-godišnju Keri Lej da živi s njim u vili. Ostala je pet godina, iako je veza završila s puno gorčine. Lej je Hefnera čak i tužila i tražila 35 miliona dolara, ali vrlo brzo od te je tužbe odustala.

1989. godine Hefner se oženio drugi put. Kimberli Konrad bila je Miss januara 1988. godine. Bili su zajedno devet godina i imali dvoje dece - Marstona i Kupera. Službeno su se razveli tek 2010. godine, nakon što ju je Hefner optužio da ga je prevarila. Sav stres oko razvoda Hefner je rešio na sebi svojstven način - počeo je da živi s bliznakinjama.

(Kurir/Dnevni avaz, Foto:Rojters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hju Hefner - čovek koji ne ide u raj jer je već ŽIVEO U NJEMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track