GORICA POPOVIĆ PONOVO PARTNERKA S MARKOM NIKOLIĆEM: Giga i dalje trza na mene
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

SPOJ

GORICA POPOVIĆ PONOVO PARTNERKA S MARKOM NIKOLIĆEM: Giga i dalje trza na mene

Pop kultura -

Nisam mu više ljubavnica kao u „Boljem životu“. Igramo u seriji „Senke nad Balkanom“ gazdu i služavku i jedva čekam da krene emitovanje, kaže poznata glumica

Tri decenije nakon premijernog emitovanja „Boljeg života“, Goricu Popović i Marka Nikolića ponovo ćemo ove jeseni gledati kod Dragana Bjelogrlića u seriji „Senke nad Balkanom“.

Nekada ljubavnici Giga Moravac i sekretarica Dara opet su direktni partneri između kojih vladaju veoma jake emocije.

- Veoma sam se obradovala što radimo. Imamo male uloge. Nisam mu više ljubavnica. Marko igra rođaka glavnog junaka, a ja njegovu kućnu pomoćnicu. On i dalje trza na mene - otkriva Gorica.

Glumica jedva čeka da vidi seriju, koja će krajem oktobra krenuti na RTS.

- Marko i ja smo radili mnogo puta zajedno nakon „Boljeg života“, neke priredbe, ali nismo bili direktni partneri, jedino u TV drami „Ujed“ Milice Novković. Obradovala sam se da ga ponovo vidim i da čujem da je dobro. Imao je zdravstvene probleme. Sad je odlično i optimističan je.

foto: Printscreen

Gorica je nedavno imala i veliku pozorišnu premijeru u Ateljeu, gde u komadu „Moja ti“ igra s Tanjom Bošković i Svetlanom Bojković.

- Izabrala sam da budem pevačica iz Splita. Volim taj dalmatinski dijalekat jer je sočan i ima neku snagu. Rediteljka je iz Engleske, pa je donela neki evropski dah u Atelje 212 - kaže Popovićeva.

Gorica je počela karijeru kao pevačica u bendu Suncokreti, a nada se da će se Bora Đorđević, Biljana Krstić, Snežana Jandrlić i ona ponovo okupiti na sceni.

- Obećavamo sebi nekoliko koncerta. Publika nas i dalje voli, ali nismo sigurni kad će se to dogoditi. Prijatelji smo za ceo život, što je najlepše što je izašlo iz te grupe - zaključuje glumica.

Susret s publikom

ČESTITALI SU MI ZBOG UBISTVA MIRE FURLAN

Gorica je imala neprijatnosti zbog uloge Dare, ali posebno pamti jedan susret s običnim svetom nakon emitovanja serije „Vuk Karadžić“.

- Igrala sam Ljubicu Obrenović, ženu Miloša Obrenovića. U seriji sam ubila njegovu ljubavnicu, što je istiniti događaj. Ljudi su mi čestitali što ju je ubila. Ljubavnicu je igrala Mira Furlan - objašnjava glumica.

Kurir / LJUBOMIR RADANOV

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dirljiv susret nakon 30 godina: Ekipa popularne serije ekskluzivno u magazinu Story i dalje želi bolji život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track