ZAPOSLE LJUDE BEZ IJEDNE ODIGRANE PREDSTAVE: Nataša Ninković žestoko udarila po Narodnom pozorištu i otkrila kako se dele uloge!
Foto: Damir Dervišagić

VEZE I VEZIVE

ZAPOSLE LJUDE BEZ IJEDNE ODIGRANE PREDSTAVE: Nataša Ninković žestoko udarila po Narodnom pozorištu i otkrila kako se dele uloge!

Pop kultura -

Popularna glumica Nataša Ninković već godinama je deo Narodnog pozorišta, ali je odlučila da otvoreno progovori o nedostacima i problemima u okviru ove kulturne institucije.

Glumica je gostujući u emisiji "Svoj na svome" iznela neke činjenice koje ne smetaju samo njoj već i drugim umetnicima ovog kolektiva.

"Bilo je slučajeva da odigraju predivni glumci po dve, tri uloge glavne u ovom pozorištu i ništa, zato što niko nema da urgira da se oni zaposle ovde", iskrena je bila Nataša.

Zasmetalo joj je što neki ljudi svako malo po određenim preporukama postaju deo pozorišta.

"Ovde je tako svratište da to postaje nepodnošljivo. Saznajemo da je neko primljen i da je na platnom spisku. Zato što je za njega urgirao taj i taj, a da pritom nema nijednu odigranu ulogu u ovom pozorištu. Sada već znamo. Ako se pojavi, može neko statiranje, manja neka uloga ili najviše voli zamenu, onda nam je jasno da će za mesec ili biti na platnom spisku", izjavila je Nataša.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track