BIVŠA ČLANICA GRUPE PUSSYCAT DOLLS OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Sve smo bile u krugu prostitucije, pa i Nikol!
Foto: Profimedia

SKANDAL!

BIVŠA ČLANICA GRUPE PUSSYCAT DOLLS OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Sve smo bile u krugu prostitucije, pa i Nikol!

Pop kultura -

Skandali koji vladaju Holivudom poslednjih dana su izgleda postali dobar pokretač za one koji su do sada ćutali o istinama koji tajanstveni šoubiznis sa sobom nosi.

Nakon priče o potezima Harvija Vajnstina koji je poslednje tri decenije zlostavljao i na seks primoravao poznate glumice i manekenke, oglasila se i pevačica grupe "Pussycat Dolls" koja je otkrila da su članice tog benda bile samo paravan za prostituciju.

FANOVI ŠIROM SVETA SU ODUŠEVLJENI: Nikol Šerzinger saopštila vest koja je napravila pravi haos!

"Ovo je moja istina. Ja nisam bila članica ženskog benda. Bila sam u krugu prostitucije. Mnogima se činilo da smo mi tu samo da pevamo i budemo popularne, a zapravo je svako ko nas je posedovao, samo profitirao od toga", naglasila je Kaja Džons koja je dugo bila deo postavke ove svetski popularne grupe.

foto: Profimedia

Međutim, tu nije bio kraj ispovesti koju je objavila na Tviteru.

"Ako si želeo da budeš deo tima, treba da budeš timski igrač. To znači da treba da spavaš sa svakim sa kojim to od tebe traže.", izjavila je članica koja je bend napustila 2005. godine. Ona je otkrila da je u krug prostitucije bila uključena i glavna članica i pevačica benda Nikol Šerzinger.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track