ŽENA RODA STJUARTA GRCALA U SUZAMA I OTKRILA DA JE BILA ŽRTVA SILOVANJA: Sipao mi je nešto u piće, pa mi je oduzeo nevinost!
Foto: Printscreen

kada je bila model

ŽENA RODA STJUARTA GRCALA U SUZAMA I OTKRILA DA JE BILA ŽRTVA SILOVANJA: Sipao mi je nešto u piće, pa mi je oduzeo nevinost!

Pop kultura -

Žrtve nasilja su očigledno svuda oko nas samo je pitanje kada će koja dama skupiti hrabrosti da progovori o tome.

Bilo da je poznata široj javnosti ili ne, bol kod svake pripadnice lepšeg pola je isti. Kroz to je prošla i Peni Lankaster.

Supruga pevača Roda Stjuarta prošla je pakao na početku svoje manekenske karijere, kada je silovao dizajner koji je nagovorio da na putu do jednog događaja svrate u njegov san.

Peni Lankaster: Rod Stjuart je nezasit u seksu

Grcajući u suzama, Peni je rešila da svojom pričom pomogne mladim manekenkama, ističući da nisu one krive ako su preživele traumu kao i ona.

"Pre nego smo stigli, rekao je da mora da ode po nešto što je zaboravio u svojoj kući. Išla sam s njim, nudio mi je piće. Sledeće čega se sećam bilo je da sam ležala na stomaku na krevetu, a on je bio na meni. Videlo se da uživa. Nisam ništa smela da kažem roditeljima, koji bi me odmah pitali zašo sam ušla u njegovu kuću. Međutim, ja sam tada radila sa njim i nisam ni pomislila da će to uraditi", ispričala je Peni.

Zbog svega preživela je veliku traumu jer nikome od svojih zbog sramote nije smela da saopšti istinu. U samoj emisiji naglasila je da mlade dame koje dožive sličnu sudbinu, moraju da dignu glavu i suoče se sa istinom. Pogotovo one koje na taj način izgube nevinost kao što se, kako i sama kaže, i njoj desilo.

Kurir.rs/The Guardian, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track