TATA I MAMA NISU ŽELELI DA SE BAVIM GLUMOM: Anđela Jovanović krenula stopama majke i oca, pa progovorila o odnosu sa roditeljima!
Foto: Damir Dervišagić

USPEŠNA MLADA GLUMICA

TATA I MAMA NISU ŽELELI DA SE BAVIM GLUMOM: Anđela Jovanović krenula stopama majke i oca, pa progovorila o odnosu sa roditeljima!

Pop kultura -

Anđela Jovanović, koju su gledaoci zapazili u seriji "Vojna akademija", s nestrpljenjem čeka da počne snimanje četvrte sezone. Iako su ranije Dragan - Gagi Jovanović i Branka Pujić bili protiv toga da se Anđela bavi glumom, njihova mezimica je ipak odlučila da krene stopama svojih roditelja.

"Odavno su to morali da prihvate. Već tokom prvih ispita na fakultetu shvatili su da ja tu pripadam i da je to nešto što ja volim, nešto za šta ću se boriti i da mi za taj posao nikada ništa nije teško. Mislim da je bilo besmisleno boriti se protiv toga", kaže mlada glumica.

Njena majka Branka Pujić ranije je rekla da je Anđela Gagina mezimica i da prvo od njega traži savet, a to je i sama Anđela potvrdila.

foto: Damir Dervišagić

"Tata je stroži kritičar, ali i Branka ima odlične savete", rekla je Anđela, i dodala:

"Što se tiče životnih stvari, dosta se savetujem sa roditeljima, prijateljima, ali se trudim da sama shvatim neke stvari. U suštini, niko ne može da ti kaže nešto što ti sam prethodno ne doživiš na svojoj koži. Što se tiče posla, tu se najviše savetujem sa svojim profesorom Draganom Petrovićem i nekim kolegama u koje imam poverenje. Trudim se da porodične odnose ne mešam u poslovne".

Na pitanje da li je morala dodatno da se dokazuje jer je ćerka poznatih roditelja, Anđela kaže:

"Ne obazirem se na to. Koncentrisana sam da radim na sebi, da se bavim svojom karijerom i svojim napretkom. Dok sam bila mlađa, osećala sam to više. Sada što više radim i što sam više u poslu, više ne osećam nikakav teret. Svi smo sada već kolege i ušla sam u glumački svet. Sa svima imam dobar odnos".

Ova lepa glumica, priznaje da podjednako voli pozorište, ali i film i serije.

foto: Damir Dervišagić

"Ja se osećam super u svemu što radim. Ako bi trebalo da se odlučim šta više volim pozorište ili film, ne bih mogla da se odlučim. Podjednako ih volim. To su različiti mediji, a zapravo je sve to isto. Gluma je gluma", kaže Anđela.

Anđela je do sada imala prilike da igra u serijama "Totalno novi talas", "Moj rođak sa sela", ali televizijska publika ju je ipak zavolela u "Vojnoj akademiji" gde tumači lik Svetlane - Cece Savić.

"Uživala sam snimajući treću sezonu. Mi mladi smo ušli u već uigran tim - i to nam je mnogo značilo. Osećali smo se sigurno. Imali smo dobre glumačke zadatke i znam da će četvrta sezona biti pun pogodak, ako ne i kao kruna svih ovih sezona. Jedva čekam da pročitam scenario. Pa, eto, od marta kreće snimanje. Mnogo sam uzbuđena", priznaje Anđela.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track