SVETSKE ZVEZDE U BEOGRADU: Nik Kejv, Skorpionsi i Bet Hart praše Beogradom
Foto: Profimedia, Beta

Ponos u srpskoj prestonici

SVETSKE ZVEZDE U BEOGRADU: Nik Kejv, Skorpionsi i Bet Hart praše Beogradom

Pop kultura -

Nik Kejv je na turneji posle trogodišnje pauze i promoviše novi album „Skeleton Tree“

Beograd je ovih dana domaćin svetskim rokenrol zvezdama, počev od Nika Kejva i njegovog benda The Bad Seeds, koji nastupaju večeras u Kombank areni, zatim sjajnoj Bet Hart, koja dolazi već 11. novembra u Halu sportova, a u decembru prvi put stižu legendarni Skorpionsi.

Nik Kejv je na turneji posle trogodišnje pauze i promoviše novi album „Skeleton Tree“. On je nastajao u periodu kad je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Endrua Dominika „One More Time With Feeling“, koji svedoci o muzičarevoj patnji i traumi. „Skeleton Tree“ našao se na prvom mestu slušanosti.

Kraljica bluza i roka Bet Hart takođe je na turneji, u okviru koje će promovisati svoj aktuelni album „Fire On The Floor“, ali će publika biti u prilici da čuje i njene najveće hitove, kao i obrade bluz standarda. Njen moćni glas i energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši bluz, soul ili džez, ili uz pratnju celog benda prži ozbiljan rokenrol. Interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu je ogromno, te je planirani kapacitet za koncert proširen za još 350 mesta.

Heroji hard-rok scene Skorpionsi prvi put će nastupiti u Beogradu 7. decembra u Kombank areni u okviru svoje svetske turneje „Krejzi vorld“.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia, Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track