ZBOG UCENE JE ĆUTALA 28 GODINA: Došla je na snimanje, a onda ju je glumac tukao, bacao na pod i novcem joj zapušio usta
Foto: Printscreen

TEK SAD JE PROGOVORILA

ZBOG UCENE JE ĆUTALA 28 GODINA: Došla je na snimanje, a onda ju je glumac tukao, bacao na pod i novcem joj zapušio usta

Pop kultura -

Glumica Kejtlin O'Henej pretrpela ono što su verovatno i mnoge njene koleginice, ali ona je smogla snage da o tome govori. Bila je žrtva svog kolege, a zbog ugovora je morala da ćuti skoro 28 godina.

Sve se desilo kada se Kejtlin prijavila za ulogu Pamele Kurson, devojke Džima Morisona u filmu "The doors" Olivera Stouna. Za ulogu Džima je već bio odabran Val Kilmer.

"Iako to nije bilo u scenariju, Kilmer me je odmah udario po licu i pala sam na pod. Kada sam ustala, uhvatio me je za ramena i tresao me, pa me opet bacio na pod. Reditelj je samo stajao sa strane i smejao se", ispričala je Kejtlin koja je ovim otkrićem prekršila ugovor o tajnosti koji je tada, 1989. godine potpisala sa Stounom i Kilmerom.

foto: Printscreen

Incident je posle mesec dana prijavila policiji, a na kraju su njih dvojica probali da joj novcem zapuše usta i platili joj 240 hiljada dolara u zamenu za ćutnju.

"Žao mi je što sam se nagodila. Bila sam prestrašena. Da mi se tako nešto dogodilo danas, nikada ne bih taj ugovor potpisala", rekla je ona. Posle toga se povukla iz javnosti, a umesto nje ulogu je dobila Meg Rajan.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track