NIJE IM BITAN STALEŽ: Ove slavne face vole obične ljude!
Foto: Beta/Evan Agostini

Stars holivud

NIJE IM BITAN STALEŽ: Ove slavne face vole obične ljude!

Pop kultura -

Holivudske zvezde uglavnom se zaljubljuju u kolege, ali postoje izuzeci. Nekima nije bitan stalež i moć njihovih partnera. Čak im i odgovara da voljena osoba nije iz tog sveta, pa godinama uživaju u braku s običnim ljudima.

Robert de Niro i Grejs Hajtauer

Supruga slavnog glumca bila je stjuardesa 1997. kada su se upoznali u avionu. Godinu dana kasnije dobili su sina Eliota, a 2004. ćerku Helen uz pomoć surogat majke. Iste godine obnovili su zavete.

foto: EPA /CLAUDIO ONORATI

Met Dejmon i Lusijana Barozo

Upoznali su se 2003. u kafiću, gde je ona radila kao konobarica. Sudbonosno „da“ rekli su dve godine kasnije i imaju tri ćerke. Glumac često govori da je prezadovoljan što se oženio „običnom“ ženom.

foto: Reuter /Danny Moloshok

Riz Viderspun i Džim Tot

Suprug poznate glumice je agent za talente. Ubrzo nakon što ga je upoznala, izgovorili su sudbonosno „da“. Često pokazuju koliko uživaju u braku, pa i u javnosti ne kriju poljupce. Imaju sina.

foto: Fonet

Nikolas Kejdž i Alis Kim

Oskarovac je od 2004. u braku s konobaricom koju je upoznao u japanskom restoranu u Los Anđelesu. Imaju sina. Prošle godine se pričalo da se razvode, ali on se nije oglašavao.

foto: AP/Dan Steinberg

Meril Strip i Don Gamer

Legendarna glumica je sa skulptorom u braku od 1978. godine. Neretko ističe da je srećna žena i da za to može da zahvali suprugu. Imaju četvoro dece.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track