Zombi apokalipsa u Hangaru!
Foto: Promo

Zombi apokalipsa u Hangaru!

Pop kultura -

Još samo nekoliko dana je ostalo do najveće žurke kostimiranih u Srbiji!

Go2 Halloween ove godine obeležava svoj jubilarni, deseti po redu Halloween maskenbal – Halloween X „The Night Of The Walking Dead“. U pitanju je prava zombi apokalipsa koja će se odigrati na dan punog meseca, 04.11. u Hangaru kod Luke Beograd, a koja je zasnovana na jednom od najpopularnijih, svetskih TV serijala – The Walking Dead.

Iz godine u godinu Halloween ekipa se trudi da što bolje dočara posetiocima odabranu tematiku i to scenografijom koja je nezaobilazan i njima najbitniji deo žurke. Ove godine pripremamo vam bogatu dekoraciju koja će zasigurno ostaviti svakoga bez daha. Leteći zombiji, „Swing like Negan“, „Zombie mirror photo booth“ samo su neki od delova jezive scenografije koja vas očekuje u nadolazeću subotu. Takođe, poručuju vam i da obratite pažnju na ljude oko sebe. Neki od njih zaraženi su zombi virusom, a to ćete moći da otkrijete samo ukoliko posetite specijalnu zombi poslastičarnicu u kojoj ćete dobiti UV lampu koja će vam pomoći da otkrijete ko je na putu da se pridruži hodajućim mrtvacima. Ukoliko ste pak krajnje neustrašivi i možda vam se dopadne neki zombi, moćićete čak i da ga iznajmite, a novac od rente ide u humanitarne svrhe.

foto: Promo

Ovogodišnji line up čini nekoliko najtraženijih domaćih i regionalnih DJ – eva elektronske muzičke scene zajedno sa grčkim DJ – em i producentom DJ Anjel – om. Ekipu domaćih 7 veličanstvenih izvođača čine upravo bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić, Peter Portman, Rudhaman, Nexie, Oysha, Andrew Meller i jedna mlada dama, Aleksandra Duende.

Cena karte u pretprodaji je 990 RSD, a ukoliko ipak niste raspoloženi za druženje sa zombijima, možete za 1490 RSD obezbediti sebi mesto u bodljikovom žicom ograđenim VIP delom. Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim, Gigs TIX i DD Tickets prodajnim mestima ili online putem linkova:

http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-Eventim

http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-DDTickets

http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-Gigstix

Čega se više plašite? Smrti ili povorke vaskrslih mrtvih?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track