RAZOTKRIVANJU MANIJAKA NEMA KRAJA: Dastin Hofman optužen za napastovanje!
Foto: Profimedia

PRIDRUŽIO SE EKIPI

RAZOTKRIVANJU MANIJAKA NEMA KRAJA: Dastin Hofman optužen za napastovanje!

Pop kultura -

Spisateljica Ana Grem Hanter optužila je Dastina Hofmana da ju je seksualno napastvovao 1985. godine na snimanju televizijskog filma "Smrt trgovačkog putnika", kada je imala samo 17 godina.

U gostujućoj kolumni u "The Hollivood Reporteru", Hanter je priložila pisma sestri iz te godine u kojima je opisivala Hofmanove napade te dodatno opisala što je sve slavni glumac radio, kao i komentarisala kako se njena percepcija događaja promenila kroz godine.

"Otvoreno je flertovao", napisla je Hanter, koja je bila asistent na setu. "Uhvatio me je za zadnjicu, pričao mi je o seksu sa mnom i preda mnom. Jedno jutro sam otišla u garderobu da ga pitam šta želi za doručak, pogledao me je i dugo plakao. Onda je rekao: "Želim jako kuvano jaje ... i meko kuvani klitoris". Njegov tim je počeo da se smeje. Izašla sam bez teksta. Otišla sam u toalet i plakala".

U pismima sestri opisuje mnoge druge incidente, navodeći da joj je Hofman "opipao zadnjicu četiri puta" dok ga je pratila do njegove limuzine, insistirao je da mu izmasira stopala na njen prvi dan na setu i jednom ju je pitao da li se seksala preko vikenda. Hanter je dodala da je njen šef - čije je ime promenjeno - rekao da je "žrtvovao neke od svojih životnih vrednosti za filmsku produkciju".

"Sa 49 godina, shvatam da ono što je Dastin Hofman radio spada u uzorak ponašanja kakav su žene morale da trpe u Holivudu i svuda. Bio je predator, bila sam dete, a to je bio seksualni napad ", napisala je Hanter.

"Imam ogromno poštovanje prema ženama i osećam se užasno ako je išta što sam možda učinio nju dovelo u neprijatnu situaciju. Žao mi je. To ne predstavlja ono što sam ja kao osoba ", rekao je Hofman u izjavi The Hollivood Reporter.

Optužbe protiv Hofmana samo su poslednje u nizu, jer je u poslednjih nekoliko nedelja za slične stvari optužen veći broj moćnih pripadnika Holivuda - Harvei Veinstein, James Toback, Kevin Spacei, Brett Ratner i drugi.

(Kurir/Telegram, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Svi su im se divili - a onda je usledio šok: Skandali koji su uzdrmali Holivud do temelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track