(VIDEO, FOTO) AJS, AJS BEJBI: Sećate li se čuvenog Vanile Ajsa? Njegov hit je pevalo pola planete, a evo gde je danas...
Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

(VIDEO, FOTO) AJS, AJS BEJBI: Sećate li se čuvenog Vanile Ajsa? Njegov hit je pevalo pola planete, a evo gde je danas...

Pop kultura -

Vanila Ajs danas ima 50 godina, a njegov veliki hit "Ice ice babay" je pevalo pola planete. Muzikom je počeo da se bavi nakon što je poslle moto trka, kojima je bio opsednut, povredio zglob. Dok je čekao da povreda bude izlečena, u muzici je pronašao spas.

Muzikom je počeo da se bavi nakon što je poslle moto trka, kojima je bio opsednut, povredio zglob. Dok je čekao da povreda bude izlečena, u muzici je pronašao spas. Iako je 1989. godine izdao debi album „Hooked“, uspeh je postigao sa tek poboljšanom verzijom nazvanom „To the Extreme“. Single „Ice Ice Baby“ prodat se u više od 40 miliona primeraka širom sveta, a bila je to i prva hip hop pesma koja se našla na prvom mestu „Bilbordove“ top liste.

foto: Profimedia

Problemi sa zakonom

Nekadašnja rep zvezda proteklih godina imao je probleme sa zakonom. Sa policijom je imao probleme jer se fizički sukobio sa svojom, sada bivšom, suprugom Laurom, a pre dve godine uhapšen je nakon što su ga optužili da je provalio u napuštenu kuću na Floridi i ukrao nameštaj, grejač za bazen, bicikl i još nekoliko predmeta.

Nova karijera

Ali, on se nije dao omesti. Nakon što mu je karijera krenula nizbrdo, pokrenuo je portal za nekretnine. Danas deli savete investitorima kako da profitiraju od prodaje kuće. Nekad popularni reper, sada kupuje kuće ispod cene, renovira ih i prodaje po dvostruko većim cenama. O svemu je napisao i knjigu i snimio rijaliti „The Vanilla Ice Crew“.

foto: Profimedia

Podsetite se čuvenog hita:

(Kurir.rs/100posto.hr, Foto: Printscreen/YT, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track