DRUŠTVENE MREŽE GORE: Bjelogrlić iskopirao scenu iz Maratonaca, pogledajte kako!
Foto: Damir Dervišagić

SENKE NAD BALKANOM

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Bjelogrlić iskopirao scenu iz Maratonaca, pogledajte kako!

Pop kultura -

Malo smo prepisivali, ali od dobrih, kaže Bjelogrlić, koji je Makedonce uveo u seriju kao da su Topalovići

Nova epizoda hit serije "Senke nad Balkanom" donela je još jednu smrt. Nakon što su pale glave Violete Đukić i fotografa, u trećoj epizodi ostali smo bez Aljoše, kradljivca blaga Romanovih iz ruske crkve.

1 / 2 Foto: Printscreen

"Nekoliko puta sam izjavio da je "Senke" teško žanrovski definisati. Triler, drama, ali i istorijska fikcija. U seriji ćemo čuti citate Žike Pavlovića i Slobodana Šijana. Malo smo prepisivali, ali od dobrih. Moći će da se prepoznaju i ličnosti i događaji iz naše istorije", kazao je Bjela. Zanimljivo je da je Gordan Kičić progovorio na nemačkom i ruskom jeziku, budući da je srednju školu završio u Moskvi.

foto: Printscreen

Dok balerine plešu uz "Labudovo jezero", Pletikosić gleda u fotografiju, Maja u ogrlicu (koja sve više liči na prikaz na fotografiji u rukama inspektora), Rusi izvlače nekadašnjeg saborca iz bolnice kako bi ga odveli pred generala Vrangela, ali umesto na ispitivanje, mladi Aljoša odlazi "na onaj svet" nakon što ga u čelo upuca Mustafa Golubić.

foto: Promo

Seriju "Senke nad Balkanom" gleda svake nedelje više od dva miliona ljudi, a već je objavljen trejler za novu epizodu, koja najavljuje ulazak Žarka Lauševića.

LJ. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track