ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA: Čarli Šin optužen za silovanje deteta (13)
Foto: Profimedia

DUGO SE ĆUTALO

ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA: Čarli Šin optužen za silovanje deteta (13)

Pop kultura -

Glumac Čarli Šin (52) od kako je objavio da je oboleo od HIV-a, te da je zarazio i druge bolešću, ne prestaje da se nalazi u centru raznih skandala. Međutim, poslednji u nizu je zaista šokantan.

Davne 1986. godine, pokojni Kori Hajm snimao je film sa Čarli Šinom. Kori je tada imao 13, Čarli 19 godina, a prema novim, šokantnim saznanjima, Šin je tada silovao Hajma.

Ove šokantne tvrdnje u javnosti je izneo Dominik Brasija, prijatelj preminulog glumca.

"Rekao mi je da ga je Šin tada silovao. Pušili su travu i imali analni seks. Nakon toga Čarli je postao vrlo hladan prema njemu i odbijao ga", ispričao je Dominik Brasija, prijatelj preminulog glumca.

foto: Profimedia

Dominik je dodao da je ovo želeo da ispriča jer je glumac peminuo 2010. godine i da zna kolika je to trauma za njega bila, te da je o svemu dugo ćutao i poverio se samo najbližim prijateljima.

Glumac Kori Fildmen je u svojoj knjizi Coreyography: A Memoir napisao da je Hajmu na snimanju Lucasa rečeno da je "poptuno normalno da dečaci imaju seks sa starijim muškarcima".

"Hajm je bio naivan i ambiociozan, i dozvolio je da bude iskorišćen. Rekao mu je da je to nešto što svi rade. Tokom pauze odveo ga je u prostor između dve prikolice i tamo ga iskoristio", napisao je on.

S druge strane, glumac kategorički tvrdi da do silovanja nije došlo.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Svi su im se divili - a onda je usledio šok: Skandali koji su uzdrmali Holivud do temelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track