POLICIJA ISTRAŽUJE PEDOFILSKI LANAC U HOLIVUDU: Poznati glumac izneo šokantne detalje! Zlostavljali su me kada sam imao 11 godina!
Foto: Profimedia

NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD

POLICIJA ISTRAŽUJE PEDOFILSKI LANAC U HOLIVUDU: Poznati glumac izneo šokantne detalje! Zlostavljali su me kada sam imao 11 godina!

Pop kultura -

Policija Los Anđelesa potvrdila je da istražuje optužbe koje je izneo bivši dečji glumac Kori Feldman o postojanju pedofilskog lanca u Holivudu.

Policijski inspektor Rss Nemerof potvrdio je ovu vest, objašnjavajući da istražuje prijavu koju je Feldman podneo u ponedeljak.

“Kad je prijava podnešena za nešto tako ozbiljno kao što je ovo, istragu pokreće odeljenje za ubistva i pljačke koji se takođe bavi i seksualnim zločinima”, rekao je Nemerof. Feldman tvrdi da ima barem šest imena poznatih holivudskih pedofila. Feldman je prethodno preko Tvitera dao do znanja da je podneo prijavu, a tvrdi da je i sam seksualno zlostavljan kao dečiji glumac s 11 godina, kao i njegov bivši kolega, pokojni Kori Hejm. Feldman se proslavio glavnom ulogom u poznatom filmu "Goonies" iz 1985. i rekao je da je Haimova smrt sa samo 38 godina od posledica drogiranja rezultat traume zbog zlostavljanja dok je bio dete.

Feldman već godinama tvrdi da u Holivudu postoji lanac pedofilije, a nije jedini koji je izneo takve optužbe. Prošlog meseca otišao je i dalje i zatražio pomoć u prikupljanju sredstava za snimanje dokumentarnog filma na ovu temu koji bi razotkrio pedofile o kojima govori.

“Bez razmišljanja mogu vam nabrojati šest imena, od kojih je jedno i danas još vrlo popularno”, rekao je Feldman, dodavši da za sada ne može otkriti imena zbog mogućih tužbi i straha za sigurnost svoje porodice.

foto: Profimedia

Za silovanje optužen i je i Čarli Šin U međuvremenu je u javnost procurila i optužba da je Korija Hejma silovao niko drugi nego Čarli Šin to 1986. kad je Kori imao 13, a Šin 19 godina. Optužbu ipak nije izneo Feldman, već njegov i Hejmov prijatelj Dominik. Čarli je sve negirao. Sve je ovo poslednja epizoda u aferi oko seksualnog uznemiravanja i silovanja koja već duže vreme trese Holivud. Afera se vrti prvenstveno oko poznatog filmskog producenta Harvija Vajnstajna kojeg je više od 80 žena dosad optužilo za seksualno zlostavljanja. No kako vidimo, moglo bi se pokazati da su razmeri te afere mnogo veći nego što je dosad poznato.

foto: Profimedia

(Kurir.rs,/Index, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track