NAJKRAĆI HOLIVUDSKI BRAKOVI: Ove zvezde nisu dugo izdržale u zajednici
Foto: Profimedia, Fonet

Rekorderi

NAJKRAĆI HOLIVUDSKI BRAKOVI: Ove zvezde nisu dugo izdržale u zajednici

Pop kultura -

Neki glumci i pevači brzopleto su izgovorili sudbonosno „da“, pa su posle nekoliko dana tražili razvod

Zaza Gabor i Rudolf Valentino apsolutni su rekorderi u najkraćim holivudskim brakovima, s obzirom na to da su oboje izdržali samo po jedan dan sa svojim partnerima, a ništa bolja nije ni pevačica Britni Spirs, koja je bila udata tek 55 sati! Kurir vam predstavlja najkraće brakove slavnih.

Rudolf Valentino

Italijanski ljubavnik nikad nije imao sreće u ljubavi, iako su žene ludele za njim. On je postupio identično kao i Zaza i spada u rekordere po trajanju braka. Novopečenu suprugu Džin Aker napustio je posle samo 24 sata. Kao razlog za razvod naveo je da se premalo poznaju.

foto: Profimedia

Šer

Pevačica se davne 1975. godine udala za muzičara Grega Elmana. Brak je potrajao tek devet dana, kada je shvatila da on ipak nije za nju. Šer nije odmah uspela zakonski da se rastane od supruga, jer je morala da sačeka punih godinu dana da ih sud i zvanično razvede.

foto: Profimedia

Zaza Gabor

Holivudska diva udavala se čak devet puta, a najupečatljiviji brak je imala s Filipom de Albom. Nakon kratkog zabavljanja, glumica je odlučila da se uda, ali ljubav je bila kratkog daha. Zaza je već nakon jednog dana od svadbe odlučila da ga ostavi, što je svojevremeno bio pravi skandal.

foto: Fonet

Dru Barimor

Talentovana glumica bila je malo upornija u odnosu na kolege iz Holivuda. Njena romansa sa Džeremijem Tomasom trajala je tačno 29 dana, a i ona je, baš kao Šer, morala da sačeka skoro dve godine da bi brak bio sudski okončan.

foto: Profimedia

Britni Spirs

O braku pevačice i Džejsona Aleksandera brujali su svi mediji pre petnaestak godina. Američka pop zvezda je na iznenađenje mnogih rekla sudbonosno „da“ drugu iz detinjstva u Las Vegasu. Javnost je još više iznenadila vest da je posle samo 55 sati odlučila da ipak kaže „ne“.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Oni su izgovorili sudbonosno ne: 5 poznatih parova za koje je brak bespotrebna formalnost (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track