SERIJA SENKE NAD BALKANOM DONOSI HAOS: Otkriveno šta nas očekuje u 7. epizodi! Bombastično!
Foto: Printskrin Youtube

KALUĐER? TO IME DA SI ZABORAVIO

SERIJA SENKE NAD BALKANOM DONOSI HAOS: Otkriveno šta nas očekuje u 7. epizodi! Bombastično!

Pop kultura -

Trejler za sedmu epizodu serije "Senke nad Balkanom" vrlo je bombastičar, a da li je sve izvučeno iz konteksta ili nas zajedno očekuje spektakl na malim ekranima?

"To ime da zaboraviš", značajno kaže Đolović (Nikola Đuričko) inspektoru Tanetu (Dragan Bjelogrlić) kada ga je ovaj upitao za pomoć da pronađu Kaluđera.

Ionako je Đolović mnogima sumnjiv. Čak se razvijaju i teorije da je on, a ne Alimpije Marić, lik koji igra Gordan Kičić, pravi Kaluđer.

foto: Printskrin Youtube

U najavi nove epizode, objavio je RTS, gde se i prikazuje serija nedeljnuk u 20 časova, inspektori Tane i Stanko, na uviđaju Avramovog samoubistva, ispituju žandara Živojina ko je mogao da mu doturi žilet.

Dalje saznajemo da će general Vrangel da napusti Beograd. Shvatio je da je koplje zauvek izgubljeno - što je dramatično prikazano na kraju prošle epizode. Ostavlja Fjodoru u amanet da i dalje traži koplje i da vodi računa o svom narodu u Beogradu.

Sprema se da ode u tišini u Brisel i vodi sa sobom Sašu Sorokina.

foto: Printskrin Youtube

E sad, zvanična istorija beleži da je Vrangelova porodica verovala kako ga je u Briselu otrovao boljševički špijun. Setićete se i onih značajnih pogleda koje je razmenio sa Mustafom Golubićem i misterioznog telefonskog poziva.

Saznajemo i da će Tane i Stanko sedeti u Čuburčetu kod Prša i da će stariji kolega tešiti juniora što mu se osumnjičeni Avram ubio.

U kafani ih nalazi ljutiti načelnik Dimitrijević. On podseća Taneta da ga je pukovnik Đolović lično tražio u Glavnjači. Zabranjuje Stanku da ispituje žandare oko Avramovog samoubistva.

Jovana i Trnavac stižu u Jatagan malu i kod Niškog nalaze gazda Kira. Jovana se sukobi sa Kirom i optuži ga da ništa ne radi na Damjanovom oslobađanju. Kiro je uverava da je oslobađanje već počelo...

A u trejleru vidimo i scene pucačine...

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” Bura oko “Senki nad Balkanom”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track