(FOTO) MA, OVO NIJE MOGUĆE! Ne znamo kako, ali prelepa majka Naomi Kembel izgleda 20 godina mlađe
Foto: Profimedia

Kao Da su sestre!

(FOTO) MA, OVO NIJE MOGUĆE! Ne znamo kako, ali prelepa majka Naomi Kembel izgleda 20 godina mlađe

Pop kultura -

Sinoć u Londonu na dodeli nagrada Fashion crvenim tepihom prošetala su se najveća imena u svetu mode, ali samo je jedna žena dobila punu pažnju fotografa i medija! Čarobna majka čuvene manekenke Naomi Kembel!

foto: Profimedia

Naime, čuvena Crna pantera na dodelu nagradi došla je u pratnji majke Valeri Moris, koja je sve prisutne doslovce očarala svojom pojavom. Sada nam je jasno na koga je Naomi povukla svu gracioznost i seksepil.

Da svima nije poznato u kakvom su odnosu ove dve dame, apsolutno niko ne bi ni pretpostavio da je Valeri Naomina majka. Možda pre sestra, starija svega godinu ili dve.

foto: Profimedia

I Naomi i Valeri su blistale u crnom, s tim što majci slavnog supermodela dajemo blagu prednost u izboru stajlinga. Ova 65-godišnja diva sve je "oduvala" u jednostavnom ženskom odelu, a kao glavni detalj dominirala je zmijska ogrlica oko vrata.

Podsetimo, mladolika dama je i sama sanjala o karijeri manekenke i plesačice, a Naomi je rodila sa 19 godina. Tada se osećala nespremnom za ulogu majke, pa je drugima poverila brigu o ćerci, dok je ona putovala svetom i tragala za boljim životom.

Today #thankyou @glamourmag #woman of the year live summit #glamourwoty2017 @alexandrevauthier @lejenke ???

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Ipak, kasnije je zažalila zbog te odluke, što je i sama priznala u intervjuu kod Opre Vinfri.

- Preuzela sam odgovornost za stvari koje sam učinila, duboko žalim zbog svega. Posramljena sam i boli me ono što sam učinila jer znam koliko sam je povredila - istakla je tada Valeri.

One su nesuglasice izgladile, i postale su najbolje prijateljica, a upravo Valeri često prati dugonogu crnku na glamuroznim dešavanjima.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track