(FOTO) BIJONSE SASVIM SLUČAJNO OTKRILA JEDAN UŽASAN DETALJ NA LICU: Fanovi zgroženi, pitaju se kako je to do sada krila
Foto: Profimedia

IPAK JE DALEKO OD SAVRŠENOSTI

(FOTO) BIJONSE SASVIM SLUČAJNO OTKRILA JEDAN UŽASAN DETALJ NA LICU: Fanovi zgroženi, pitaju se kako je to do sada krila

Pop kultura -

Bijonse Nouls već godinama ne silazi sa trona svetske šoubiz scene, a redovno se ubraja i u najpoželjnije i najzanosnije žene sveta.

No, uprkos tome što dame širom sveta maštaju da izgledjau poput nje, dok je muškarcima ideal savršene žene, čini se da i ona ima brojne nesavršenosti, baš kao i sav običan svet.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Naime, supruga Džej Zija redovno na Instagramu deli svoje fotografije, a nedavno je okačila jednu na kojoj je njeno lice u gro planu. I imali smo šta da vidimo!

Popularna diva tokom nastupa i glamuroznih događaja uglavnom nosi scensku šminku koja uspešno prikriva sve nepravilnosti na koži, te ona uglavnom može da se pohvali lepotom bez mana. Međutim, kada nema jakog mejkapa, situacija se drastično menja... Naime, njeno lice je prepuno sitnih mladeža koji prekrivaju dobar deo obraza i gotovo čitav vrat.

foto: Profimedia

Bijonse je fotografiju okačila u želji da se pohvali interesantnim modnim detaljem - modernim nizom naušnica, ali pažnju njenih fanova okupirali su pomenuti mladeži. Dok je veliki broj njih bio zgrožen, drugi su pak komentarisali koliko je ovaj detalj simpatičan.

Šta vi kažete?

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track