NAJPOPULARNIJA BALKANSKA BLOGERKA ODUVALA JE SA SVOJOM ČESTITKOM ZA NOVU! Ako je neko rekao nešto zaista fenomenalno, to je ona!
Foto: Printscreen/Instagram

bravo!

NAJPOPULARNIJA BALKANSKA BLOGERKA ODUVALA JE SA SVOJOM ČESTITKOM ZA NOVU! Ako je neko rekao nešto zaista fenomenalno, to je ona!

Pop kultura -

Blogerka Ela Dvornik, ćerka muzičke legende Dina Dvornika, svojim pratiocima je čestitala Novu godinu, ali i na zanimljiv način poslala poruku svima,a posebno mamama.

Od ličnih planiraja i preispitivanja, nemogućnosti da se bilo šta do tančina u životu inscenira, Ela se osvrnula na najvažniji životni događaj, koji ju je obradovao 2017. godine. Trudnoća i rođenje ćerke Balie došli su neočekivano i sve promenili.

Zapocela sam 2017. Puna planova. Sve sam isplanirala, odlucila sam da cu biti organiziranija nego inace. Spontana putovanja postati ce dobro isplanirani poslovni putovi. Odlucila sam ustvari biti nesto sto nisam, sto ne znam biti i sto mi nije prirodno... i zivot mi je kao i uvijek opalio samarcinu. Zaboravila sam mozda na trenutak da uzbudenje i iznenadenje i cine najvece uzitke u zivotu, da su mi najsretniji trenutci bas oni koje nisam planirala. Potrosila sam vrijeme planirajuci stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u 3 godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlucim nesto promjeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa neces!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala sto ce me sve pronaci na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao , svoje cijelo postojanje. Trbuh se povecavao, i ja sam stalno cekala da se nesto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoca bila valjda najbolje iskustvo zivota. U trudnoci sam se osjecala najbolje ikada. Imala sam najvise samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterecivala moja figura niti kako mi nesto stoji. Tih 8 mjeseci sam bas uzivala u zivotu. Na kraju 2017. Docekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12 dosla 12.11 :) . I sada opet prozivljavam uzbudljive trenutke svog zivota, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zazeljeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite Zivot da ide svojim tokom. Ako vam uzbudenja fali, uzbudenje ce vas naci negdje na putu. Sretna vam bezbrizna 2018. Godina.

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

"Započela sam 2017. puna planova. Sve sam isplanirala, odlučila sam da ću biti organizovanija nego inače. Spontana putovanja postaće dobro isplanirani poslovni putevi. Odlučila sam u stvari biti nesto što nisam, što ne znam biti i što mi nije prirodno... i život mi je kao i uvek opalio šamarčinu. Zaboravila sam mozda na trenutak da uzbuđenje i iznenađenje i čine najveće užitke u životu, da su mi najsrećniji trenuci bas oni koje nisam planirala. Potrošila sam vreme planirajući stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u tri godine se nije dogodilo i onda se baš dogodi kad ja odlučim nešto promeniti.

Baš mi je reklo telo "e pa nećeš!" Cela godina koju sam planirala opet je odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala šta će me sve pronaći na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje celo postojanje. Trbuh se povećavao, i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života. U trudnoći sam se osećala najbolje ikada. Imala sam najviše samopouzdanja i bila sam sebi najzgodnija. Nije me opterećivala moja figura niti kako mi nešto stoji. Tih osam meseci sam baš uzivala u životu. Na kraju 2017. docekala me je Balie. Ni ona ne voli planove, pa je umesto 06. 12 došla 12. 11 :) ...

Ako vam išta mogu zaželeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom. Ako vam uzbuđenja fali, uzbuđenje će vas naći negde na putu. Srećna vam bezbrižna 2018. godina."

Mi se slažemo sa njom. A šta vi kažete na ovu čestitku?

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto: PrintScreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIJE STIGAO DA UPOZNA UNUKU, ALI JE ČUVA SA NEBA: Porodila se pre vremena, a na BOŽIĆ raznežila fanove MOĆNOM FOTKOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track