ZVEZDA SENKE NAD BALKANOM ZBOG BOMBARDOVANJA NAPUSTILA SRBIJU: A sada otkriva zbog čega je EMOTIVNO VEZANA za Crnu Goru!
Foto: Pritnscreen

O njenom privatnom životu ne zna SE mnogo

ZVEZDA SENKE NAD BALKANOM ZBOG BOMBARDOVANJA NAPUSTILA SRBIJU: A sada otkriva zbog čega je EMOTIVNO VEZANA za Crnu Goru!

Pop kultura -

Marija Bergam skrenula je pažnju na sebe ulogom u jednoj od najpopularnijih serija na ovim prostorima, dok se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

"Moj otac je lekar, oftamolog, a njegova specijalizacija bila je razlog naših šetnji između Crne Gore i Srbije. Moji su iz malog ribarskog mesta Stoliv, rođena sam u Kotoru, ali smo živeli u Tivtu, gde sam provela najranije detinjstvo", započela je priču Marija, pa dodala da je ubrzo došla u srpsku prestonicu.

"U Beogradu sam pošla u osnovnu školu, onda je počelo bombardovanje pa smo se vratili u Crnu Goru, a od trećeg razreda nastavila sam školovanje i život u Beogradu", rekla je za Hello.

"Najčešće sam na relaciji Srbija - Francuska, jer moj suprug tamo radi, ali često sam i u Crnoj Gori. Koliko sutra idem kod babe i dede", jasna je bila Marija, koju šira javnost zna iz serije "Senke nad Balkanom".

Kurir.rs/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Milica Gojković: Smrzavala sam se na snimanju "Senki nad Balkanom"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track