GODINAMA GA GLEDAMO NA MALIM EKRANIMA: Malo ko zna da je zvezda serije "Istine i laži" sin našeg popularnog glumca!
Foto: Printscreen

NA KOGA VAM LIČI?

GODINAMA GA GLEDAMO NA MALIM EKRANIMA: Malo ko zna da je zvezda serije "Istine i laži" sin našeg popularnog glumca!

Pop kultura -

Bojan Krivokapić, sin glumca Miodraga Krivokapića, popularnost je stekao ulogom fudbalera Momčila Đokića Gusara u “Montevideo, bog te video”, a trenutno ga gledamo u popularnoj seriji "Istine i laži".

Iako ne voli da eksponira svoju privatnost, Bojan je pre nešto više od godinu dana stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Taisom, a nakon venčanja priznao je da je tokom ceremonije čak i zaplakao.

"Venčao nas je sveštenik Lazar Manigoda. Govor koji je održao na kraju obreda bio je toliko dirljiv da sam zaplakao. Bio je sugestivan i neformalan, roditeljski nam se obratio i potpuno nas razoružao. Slikali smo se i onda otišli u klub u kojem smo organizovali proslavu", ispričao je Bojan tada za Gloriju.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

"Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije", rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

(Kurir/Gloria, Foto:Prinscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track