OBOŽAVAMO ISKRENOST ELE DVORNIK, A SADA NAS JE OPET IZULA IZ CIPELA! Prvi put je stala na vagu posle porođaja i usledio je CIRKUS...
Foto: Printscreen/Instagram

đavo joj ne da mira

OBOŽAVAMO ISKRENOST ELE DVORNIK, A SADA NAS JE OPET IZULA IZ CIPELA! Prvi put je stala na vagu posle porođaja i usledio je CIRKUS...

Pop kultura -

Ćerka Dina Dvornika Ela opisala je na društvenim mrežama iskustvo sa prvim merenjem nakon porođaja 13. novembra, kada je na svet donela ćerkicu Bali Di.

Ela je prvi put nakon nepuna dva meseca stala na vagu i cifra koju je videla potpuno ju je šokirala. Ali, ono što se dogodilo posle, kao i poruka koju je objavila u epilogu, oduševilo je sve žene i devojke koje je prate na društvenim mrežama.

Ovako je Ela opisala svoje iskustvo:

- Bila kod doktorke na pregledu i nije mi đavo dao mira. Pitam ja je l' mogu da stanem na vagu. Sestre se uzjapurile: "Šta, nisi se još vagala?" ... "Ne, nisam". Skupile se oko mene i iščekivale željno da se prikaže broj. Par puta sam krivo stala pa smo uz razočarane uzdahe gledale kako vaga prikazuje "error". Napokon se na vagi krenu micati brojke... Broj kaze 62, one počele vrištati od sreće! "Wow super, neverovatno"... "Koliko ti je ostalo da se vratiš na težinu pre trudnoće?"..."12 kg" - napisala je Ela, a onda nastavila.

- Kaaako je moguće da imam još 12? Pa šta sam bila, kostur? Ne kapiram? Gde je tih 12? Ajde, 5 kg možda vidim negde...ali 12! Evo, obukla danas farmerke koje sam nosila u 5. mesecu trudnoće. Taman su mi, hahahha. Znači, nikad vise na vagu! Vage nisu realne. Ako ti je okej šta vidiš u ogledalu, to je dovoljno - zaključila je Ela Dvornik i ovim izazvala lavinu pozitivnih komentara oduševljenih žena.

A evo i fotografije u čuvenim farmerkama!

foto: PrintScreen/Facebook

Možete li je zamisliti sa još 12 kilograma manje?

(Kurir.rs/Telegraf.rs/Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track