(FOTO) SVI SU TERALI ŠEGU SA NJIMA ZBOG NJIHOVIH ZAJEDNIČKIH SLIKA SA PLAŽE! Sada je svet u šoku zbog sudbine poznatog para
Foto: Profimedia

kakav obrt

(FOTO) SVI SU TERALI ŠEGU SA NJIMA ZBOG NJIHOVIH ZAJEDNIČKIH SLIKA SA PLAŽE! Sada je svet u šoku zbog sudbine poznatog para

Pop kultura -

Flavio Briatore (67), italijanski milioner 23. decembra je i zvanično stavio tačku na brak sa starletom Elizabetom Gregorači (37).

Njih dvoje bili su zajedno 11 godina. Zvanično su rekli "da" 2008. godine, a dobili su i sina Falka 2010. godine. Međutim, sada su stavili tačku na brak iako će, kažu, ostati u dobrim odnosima. Oboje će nastaviti da žive u Monte Karlu, a Elizabeta je ta koja će promeniti adresu stana.

foto: Profimedia

Ipak, s druge strane, sa razvodom je Elizabeta dobila i ogroman penthaus u Rimu, dok će Flavio zadržati kuću u Londonu.

I dok Elizabeta rane leči provodeći praznične dane u Majamiju, Flavio je sa sinom u Keniji.

Njihove zajedničke slike često su bile predmet sprdnje na društvenim mrežama, naročito slika iznad, koja se na internetu i dalje provlači sa napisom "Kako da objasniš i sinu i ćerki zašto moraju da uče".

Ni Flavio ni Elizabeta ne deluju posebno tužno na fotografijama, a sam Flavio kaže da mu jako prija odmor od "života plejboja" i da baš uživa u porodičnom odmoru kakav dugo nije imao.

Flavio je inače i biološki otac ćerkice Hajdi Klum, Leni (10), ali nema nikakav kontakt sa njom od kada ju je i zvanično 2009.godine usvojio Sil.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track