(FOTO) OKRŠAJ DECENIJE KOJI JE SVET OČEKIVAO GODINAMA! Anđelina i Dženifer se konačno susrele licem u lice, pa je jedna od njih pobegla
Foto: Profimedia

večna netrpeljivost

(FOTO) OKRŠAJ DECENIJE KOJI JE SVET OČEKIVAO GODINAMA! Anđelina i Dženifer se konačno susrele licem u lice, pa je jedna od njih pobegla

Pop kultura -

Iz svima poznatog razloga u odnosu Anđeline Džoli i Dženifer Aniston ne cvetaju ruže. Kako je najavljene da će se obe pojaviti na 75. dodeli Zaltnog globusa, svi su željno iščekivali susret ljutih suparnica.

foto: Profimedia

Naime, slavne glumice su u isto vreme stigle na ceremoniju. Ali, kako pišu svetski mediji, Dženifer je vešto uspela da izbegne Anđelinu i to na vrlo očigledan način.

Anđelina je prošetala crvenim tepihom u društvu svog sina Paksa, koji je odlično izgledao u crnom smokingu. Ponosna mama je blistala u crnoj haljini.

foto: profimedia

Dok je Anđa, kao i sve zvanice koje su stigle, sa sinom Paksom pozirala na crvenom tepihu, Dženifer se na istom uopšte nije ni pojavila.

foto: profimedia

Anistonova je odmah ušla u salu u kojoj se održavala ceremonija, gde je sa Karol Burnet dodelila nagradu Elizabet Mos, zvezdi serije "The Handmaid's Tale".

foto: profimedia

Međutim, iako su se u prvom delu večeri zaobišle u širokom krugu, slavne holivudske dive došle su na "Netflix" afterparty u Beverli Hilsu. Ipak, izbegavanje je nastavljeno, iako su se u jednom trenutku našle oči u oči, izuzetno blizu jedna drugoj.

Podsetimo, Dženifer i Anđelina poslednji put su se srele 2015. godine na "Critics' Choice Awards". Pre toga, do susreta je došlo 2009. godine na dodeli Oskara. Nakon toga, strogo su vodile računa da se nikako ne sretnu.

foto: Profimedia
foto: profimedia

Dženifer i Bred Pit rastali su se u januaru 2005. godine, nakon pet godina ljubavi, a razlog je upravo Anđelina, koju je u to vreme upoznao na snimanju filma "Mr & Mrs Smith".

Anistonova i Pit važili su za najlepši i najvoljeniji holivudski par, a upravo zbog toga njihovi fanovi godinama su osećali odbojnost prema Anđelini koja, navodno, i dan danas traje.

(Kurir.rs; Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja