(VIDEO) TEK JE NAPUNILA 18 GODINA A IMA DŽEPARAC OD 7.000 DOLARA: Kada vidite ko su joj roditelji, sve će vam biti KRISTALNO JASNO!
Foto: Pritnscreen/Instagram

POČELA I DA RADI

(VIDEO) TEK JE NAPUNILA 18 GODINA A IMA DŽEPARAC OD 7.000 DOLARA: Kada vidite ko su joj roditelji, sve će vam biti KRISTALNO JASNO!

Pop kultura -

Safron Druit Barlou ima samo 18 godina, a na stilu života koji vodi mnogi joj zavode. Milioneri Beri i Toni Druit Barlou platili su surogat majku i dobili naslednike.

Oni su, inače, prve bebe na svetu koje imaju dva oca i jednu majku - Beri je biološki otac jednog, a Toni drugog deteta, a nikada nisu otkrili ko je čiji otac.

Miss Saffron x www.barkingmadcosmetics.com

Објава коју дели Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) дана

Ova dva muškarca imaju i 13-godišnjeg sina, Orlanda i dva šestogodišnja blizanca - Džaspera i Dalasa.

Safron je jedina devojčica u celoj porodici zbog čega je očevi tretiraju kao kraljicu, što između ostalog uključuje i mesečni džeparac od 7.000 dolara.

Clean your closet girly!

Објава коју дели Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) дана

"Znam da sam neverovatna srećnica. Tata i tatica vole lepe stvari i žele da to prenesu i na mene. Uvek su bili darežljivi i žele da razmaze mene i moju braću", rekla je Safron.

Ona je za 18. rođendan dobila beli "randž rover", a džeparac, kaže, troši samo na luksuzne stvari. Nema potrebe, kaže, da štedi na bilo čemu.

Samo stvari u njenom ormaru vrede više od milion dolara, a ima toliko dizajnerskih komada obuće i odeće, kao i torbica, da mesecima ne mora da obuče isti komad.

Ipak, da očevi nisu totalno zastranili u vaspitanju, svedoči činjenica da su joj nakon 18. rođendana rekli da bi morala da krene da se snalazi sama.

"Tata Beri je seo sa mnom i rekao da, iako bi oni voleli da ceo život brinu o meni, ja rastem i moram da naučim da to radim sama, te da je vreme da nađem prvi posao", rekla je Safron, koja je onda čula i za plan svojih roditelja koji ju je šokirao.

Oni, naime, svoje milione ne planiraju da ostave deci već sirotištima, jer žele da se njihova deca sama probijaju kroz život, kao što su i oni.

Safron se povinovala željama očeva i krenula da radi. Naravno da nije da raznosi novine ili da radi kao konobarica, već je pokrenula svoju liniju kozmetičkih proizvoda, "Barking Mad Cosmetics". Ipak, ne planira da se uskoro iseli iz porodičnog doma, da ne bi rastužila roditelje kojima bi, kaže, jako nedostajala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track