LICEMERU, SEĆAŠ LI SE KADA SI MI GLAVU GURAO U SVOJE MEĐUNOŽJE? Glumica prozvala jednog od najpopularnijih šarmera Holivuda, svet u šoku
Foto: Profimedia

da li ovo stvarNo oDgovara istini?

LICEMERU, SEĆAŠ LI SE KADA SI MI GLAVU GURAO U SVOJE MEĐUNOŽJE? Glumica prozvala jednog od najpopularnijih šarmera Holivuda, svet u šoku

Pop kultura -

Priča o zloastavljanjima se, očigledno, nastavlja. Nakon optužbi na račun Harvija Vajnstina i Kevina Spejsija, još jedno poznato lice iz filmske umetnosti se našlo na tom spisku- Džejms Franko.

Makar tako tvrdi njegova koleginica sa kojom je sarađivao nekoliko godina. Franko je pre dva dana nagrađen "Zlatnim globusom", a na dodeli je otvoreno pružio podršku svim dama, žrtvama zlostavljanja.

To je prilično iznerviralo njegovu koleginicu Saru Titer- Kaplan koja je revoltirana njegovim licemerjem na društvenoj mreži tviter podelila ne tako lepe momente iz njegove prošlosti u kojoj ga proziva za različite laži.

excited for ugly to be in again

A post shared by Violet Paley (@violetpaley) on

Na to se nadovezala i koleginica Vajole Pejli.

- Sećaš li se kad si moju glavu gurnuo u auto prema svom međunožju i ono kad si mojoj prijateljici staroj 17 godina rekao da dođe kod tebe u hotel. Nakon što su te već jednom uhvatili kako to radiš s devojkom istih godina - napisala je glumica i dodala da je ona bila punoletna kad ju je zlostavljao.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track