OTIMAJU SINA POLITIČARA: U Ubicama mog oca kreće obračun mafije i države!
Foto: Promo

NEOČEKIVANI OBRT

OTIMAJU SINA POLITIČARA: U Ubicama mog oca kreće obračun mafije i države!

Pop kultura -

U nastavku serije kidnapovaće baletskog igrača Pecu kako bi ucenili njegovog oca, a sve to se radi po receptu iz devedesetih

Druga sezona serije „Ubice mog oca“ ispunila je očekivanja publike, ali tek od večeras kreću velika uzbuđenja. Mafija, kako saznajemo, dobija zadatak da otme Pecu, sina političara Nikole Kovačevića, koje igraju Đorđe Živadinović Grgur i Predrag Peđa Bjelac.

- Na početku nove sezone već smo videli da kriminalci prate mladog igrača. On tek treba da susretne s ocem, koji mu je ranije saopštio da je zbog pretnji morao da pošalje svog drugog sina za Monte Karlo. Mafija ovom otmicom želi da uceni političara i traži otkup. Slične stvari radio je „zemunski klan“, što je bila inspiracija scenaristima. Vuk Kostić će biti na novim mukama - tvrdi sagovornik Kurira.

foto: Promo

Ekipu glumaca u petoj epizodi pojačava mlada glumica iz „Klipa“ Isidora Simijonović.

- Ruža jeste poprilično intrigantna, za početak i meni na papiru. Trebalo mi je malo hrabrosti da dokučim tajne njene prošlosti kako bih bila spremna da razumem njen sadašnji život. Srećom, imala sam svu pomoć i podršku autorskog tima - rekla je glumica tokom snimanja za Kurir.

foto: Promo

Inspektor Aleksandar postaje svestan da ga neko prati i dok pokušava da utvrdi o kome je reč, dešava se nešto mnogo strašnije. Zna da mora da uzvrati, s Mirkom kuje zaveru i ne osvrće se na Marjanovićeve pretnje i savete, što će ga uvesti u nove probleme.

foto: Zorana Jevtić, Promo

Fudbal i kriminal

ANICA DOBRA I DENIS MURIĆ NOVA LICA

U seriji „Ubice mog oca“ otvorila se tema uticaja navijačkih grupa u ubistvu pevača Luneta i donela glumačko pojačanje u vidu Anice Dobre, koja tumači novu forenzičarku, i mladog Denisa Murića u ulozi navijača, koji je već dokazao svoj talenat u filmovima „Ničije dete“ i „Enklava“. U novoj sezoni dolazi i Miša Dragičević, koji je vođa navijača.

Ljubomir Radanov - Foto: Promo; Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track